kps =אורן אלגלי?

l3acK 1N l3lacK

New member
kps =אורן אלגלי?

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

לילשוש

New member
מי זה אורן אלגלי?

ומה זה אמור לעניין אותנו ש-kps זה הוא??? אין לך מה לעשות בחיים? אני מעניקה לך חיבוק חם לתמיכה בטימטום:

לילשוש

New member
לא הייתי בפורום הרבה זמן, ולא נראה

לי שאני צריכה להזכיר לך... בטח כבר ראית כמה הודעות שנכתבו פה, ואם השאלה הזו צינית, אז צחקתי.

למעלה