KOTOR

Torian

New member
KOTOR

אני רוצה לדעת,האם KOTOR הוא משחק רשת או לא? תודה מראש...

KingpinEX

New member
אן אתה רוצה משחק רשת יש את

jedi knight jedi academy או star wars galaxies בכל מקרה, זה שאלה שיכלת לבדוק באתר של KOTOR לא היה צריך לפתוח שרשור שלם.

Jedi Force

New member
הצלחת?

KingpinEX, במשחק jedi knight jedi academy אתה הצלחת לשחק ברשת? שאני מנסה לשחק שם, כל מה שרשום לי זה שאין שרתים בכלל, ואני יכול להיכנס לחדר בתור דמות כלשהי, אבל אני לא נלחם נגד מישהו, סתם נמצא לבד בחדר.

KingpinEX

New member
ברור זה משחק שווה ביותר

יש לך מקורי?(אני שואל כי לא צריך אותו) בכל מקרה בשאתה רואה את השרתים אז הוא ישר מכוון את זה על LAN אתה צריך לשנות את זה ל INTERNER ואז אתה תראה את רשימת השרתים. + יש פאטצ' שכדי שתוריד 1.1 נראה לי.

אני משחק במשחק הזה גם היום

בMULTIPLAYER רק ב-SIEGE- הכי כיף!! אני לרוב בשרת הגדול של ה32 שחקנים jedy-academy siege משהו כזה וVOODOO אני בכינוי The MAster Of Puppets אז אם יתחשק לכם... זה ממש ממכר!

KingpinEX

New member
אני משחק לרוב ב FFA

שם יש הכי הרבה קהילה... ויש שם את הדיואלסטים הכי טובים. אני [KP]KingpinEX

Jedi Force

New member
FFA?

מה ראשי התיבות של FFA? נ.ב. KingpinEX, שלחתי לך הודעה פרטית, אז תבדוק.

FFA=Free For All

קינגפין - אני בטוח שלא יצא לך לשחק בSIEGE כי אם היית משחק בזה היית עוזב אתהFFA כבר ממזמן(מה שאני עשיתי) מומלץ מאוד... באיזה סרברים של FFA אתה "מסתובב"?

KingpinEX

New member
SIEGE זה משימות נכון?

שיחקתי בזה פעם אבל אני מעדיף להילחם נגד שחקנים בדיולים של FFA כי ככה זה ענין של כבוד... שם רואים מי טוב ומי "נוב" הכי כיף שנובים באים לא מכירים את החוקים ומתקיפים מישהו סת ואז הוא הורג אותם כאילו הם לא שם... קורה לעיתים קרובות... לפעמים גם יש צופים וכאלה זה ממש מגניב. כל הסייבר דאאון דונט אטק שולט וזה מה שמבדיל את JK מכל משחק FPS TPS אחר (פלוס פורס והעובדה שנלחמים בחרבות) לא יודע איזה סרברים אני פשוט נכנס לפינג הכי נמוך...

Rockamora

New member
אתה מתכנן לקנות ולא הודעת לי?!

למעלה