KotOR 2.. קצת עזרה אם אפשר.. ^^'

Cotton Candy

New member
KotOR 2.. קצת עזרה אם אפשר.. ^^'

הא.. אני לא כותבת כאן בכלל, ורק בזמן האחרון נכנסתי לקטע של סטאר וואז והתחלתי קצת להתעניין ^^. בתור אחת שמתה על משחקי תפקידים ישר התמכרתי.. את הראשון סיימתי כבר (קצת מאוכזבת.. אבל התאוששתי מהר..) ועכשיו אני בהתחלה של השני. עדיין לא רגילה להכל, וקצת מאוכזבת מכל מיני דברים, אבל זה באמת לא המקום להתלונן
. נתקעתי עכשיו בדאנטואין, אני חושבת שאני כבר בסוף.. (ד"א, שכחתי לציין.. אני בדארק סייד.. הכי כיף >:]..) ואחרי שנלחמתי נגד ורוק הנחמד :)-\) והיה ממש קל להביס אותו נפגשנו שוב.. ועכשיו, איזה פלא.. זה כבר לא קל כל כך.. בנוסף לעובדה שהוא ממש חזק וכל ההתקפות שלי לא כל כך מזיזות לו, אני גם מחטיאה כל מכה.. ניסיתי לברוח דרך כל מקום אפשרי.. אבל כל הדלתות נעולות ולהתרפא כל שתי שניות גם לא בדיוק עובד ^^'.. רציתי לדעת אם יש איזה טריק או משהו שפספסתי (הגיוני.. אני קצת דפוקה בזה..
) או שאני פשוט אמורה לחפש דרכים להביס אותו?
תודה מראש וסליחה שזה ארוך כל כך.. ^^'

Darth Tomer

New member
תפרטי יותר

תגידי איזה Feats יש לך, איזה מקצוע (class) את ואיזה Force Powers יש לך. תנסי לשים שריון במקום גלימה רגילה, להתקיף אותו כמה פעמים עד שהכוח שלך יורד ואז ישר לרוץ ולהשתמש ב-Medpack. אם יש לך Force Speed זה הופך את העניין לפשוט יותר.

Cotton Candy

New member
ראיתי ש..

אף אחד לא ענה לי מהר ורציתי כל כך להמשיך שכבר מצאתי מישהו שעזר לי לעבור עם קצת רמאות X_X.. למי שמעונין, למרות שבטח כולם פה כבר עשו את זה ועברו.. אפשר לעמוד מאחורי העיצים שם, והוא לא יכול להגיע לשם.. ^^' והרגתי אותו רק עם lightning וקצת heal כשצריך. אני כבר בסוף של קוריבאן..אני רואה כמה המשחק הזה קצרצר וזה מאכזב עוד יותר..>: אבל לא משנה.. תודה בכל זאת! ^^

the Sithari

New member
קצרצר? זה ארוך בטירוף...

שבוע וחצי של 6 שעות משחק כל יום זה מה שלקח לי לגמור אותו...

juggernaut

New member
ראיתי שכבר ענו לך אבל

אם את קאונסלר - בלייטנינג אפשר בכייף להרוגואם את גארדיין - שימי את השיריון הכי חזק וכנסי בוואם את סנטינל - ותרי. סנטינל זה חרא. צריך להתמקד במשהו אחד יותר מהשאר ואל לחלק ל2 כי אז נשארים דיי חלשים..

Darth Tomer

New member
גם אני חשבתי שסנטינל זה חרא

אבל זה לא. הוא הכי מאוזן ומקבל 6 סקילז לרמה, ככה שהוא הכי טוב.

למעלה