Cotton Candy
New member
KotOR 2.. קצת עזרה אם אפשר.. ^^'
הא.. אני לא כותבת כאן בכלל, ורק בזמן האחרון נכנסתי לקטע של סטאר וואז והתחלתי קצת להתעניין ^^. בתור אחת שמתה על משחקי תפקידים ישר התמכרתי.. את הראשון סיימתי כבר (קצת מאוכזבת.. אבל התאוששתי מהר..) ועכשיו אני בהתחלה של השני. עדיין לא רגילה להכל, וקצת מאוכזבת מכל מיני דברים, אבל זה באמת לא המקום להתלונן
. נתקעתי עכשיו בדאנטואין, אני חושבת שאני כבר בסוף.. (ד"א, שכחתי לציין.. אני בדארק סייד.. הכי כיף >:]..) ואחרי שנלחמתי נגד ורוק הנחמד
-\) והיה ממש קל להביס אותו נפגשנו שוב.. ועכשיו, איזה פלא.. זה כבר לא קל כל כך.. בנוסף לעובדה שהוא ממש חזק וכל ההתקפות שלי לא כל כך מזיזות לו, אני גם מחטיאה כל מכה.. ניסיתי לברוח דרך כל מקום אפשרי.. אבל כל הדלתות נעולות ולהתרפא כל שתי שניות גם לא בדיוק עובד ^^'.. רציתי לדעת אם יש איזה טריק או משהו שפספסתי (הגיוני.. אני קצת דפוקה בזה..
) או שאני פשוט אמורה לחפש דרכים להביס אותו?
תודה מראש וסליחה שזה ארוך כל כך.. ^^'
הא.. אני לא כותבת כאן בכלל, ורק בזמן האחרון נכנסתי לקטע של סטאר וואז והתחלתי קצת להתעניין ^^. בתור אחת שמתה על משחקי תפקידים ישר התמכרתי.. את הראשון סיימתי כבר (קצת מאוכזבת.. אבל התאוששתי מהר..) ועכשיו אני בהתחלה של השני. עדיין לא רגילה להכל, וקצת מאוכזבת מכל מיני דברים, אבל זה באמת לא המקום להתלונן