KOSHER CLUB

fermat7

New member
KOSHER CLUB

כבר ראיתי כאן תכתובת בעניין, אבל רציתי להביא לידיעתכם עניין. הגיעו לי מבקרים מארה"ק, כאלו שמבשלים וצורכים חומרים ואבקות מאוד מיוחדות ולכן לקחתי אותם לשם. הם יצאו משם כעוסים ומתוסכלים, הסיבה, היא המחירים.... מסתבר שכמעט כל המוצרים שבדקו וקנו כאן בסופר זולים לעיתים בעשרות אחוזים יותר מהמחיר ב"חצי חינם" וסופרים כדוגמתם בישראל (ואני לא מדבר על הסניפים בקיסריה, כםר שמריהו וארסוף). דוגמא: חבילת תה ירוק של ויסוצקי עולה בחצי חינם 16.99 ש"ח בעוד שכאן זה עולה 2.49 דולק . ביסלי עולה 4 ש"ח בארה"ק וכאן 49 סנט, חלה מתוקה לשבת עולה 8.5-11 ש"ח וכאן 1.49 דולק. אבקת אפיה, סוכר וניל, שוקולד מריר, מקופלת, אבקת מרק עוף ועוד רבים וטובים שאינני אפילו זוכר את שמם כי אינני אוכל אותם. המוזר הוא שאלו מוצרים שמיוצרים בישראל ומגיעים לכאן בשילוח ולכן הייתי מצפה שיהיו יקרים יותר או לפחות באותו המחיר אך לא כך המצב. הסברים? דעות?

fermat7

New member
לאנגסטאפ ודפרין

נוסע דרומה על דפרין, פונה ימינה בלנגסטאפ ומיד שמאלה (אני חושב רחוב הפדרציות) ואז מיד שמאלה.

EB2

New member
חנות למוצרים ישראלים

נמצא באותו מקום היכן שהיה פוד אקס. נוסעים על דאפרין עד לאנגסטף ברמזור פונים שמאלה אם באים מהדרום ומיד רחוב ראשון שמאלה ושוב שמאלה עד סוף הרחוב. הייתי שם והמחירים הם כמו בנו-פריילס אין שם מציאות בכלל. אולי ישנם מוצרים שאין בסופר בשבילי זה רחוק מאד אבל מי שגר בטורנהיל שילך וינסה.

fermat7

New member
לא יודע על איזה מוצרים הסתכלת

ביסלי בנו פרילס עולה 79 סנט ובקושר קלאב 49 סנט שוקולד פרה עולה 1.29 בנו פרילס ובקושר קלאב 99 סנט ואלו רק שתי דוגמאות, אני יודע כי מיד אחרי הקושר קלאב נסענו לנו פרילס על סנטר ובטרסט וראינו את ההבדלים

sweet pita

New member
וואו! בבדיקה האחרונה שעשיתי

המחירים בארץ היו זהים למחירים פה. בכושר קלאב עוד לא הייתי. איך הוא? כמו הפודקס מבחינת מבחר או יותר טוב?

sweet pita

New member
כך קראו לחנות לפני

שהיא הפכה לקושר קלאב. אותו מקום רק בעלים אחרים.

sweet pita

New member
אני יודעת לכן תהייתי אם

יש הבדל במבחר עכשיו שזה בעלות שונה

Erez Tall

New member
כוחות השוק

כוח הקניה למוצרים כאן יותר גדול. בד"כ מזון ומשקאות עושים ביו 120 ל 300% רווח על מוצרים. כאן הם יכולים להרשות לעצמם להוריד את המחירים בכמה אחוזים בשביל לקבל כוח קניה יותר גדול. גם עם שילוח. תחשוב, כל האנשים שביקרו בארץ וטעמו את כל אלו, הם גם ישמחו לקנות את זה כאן. אני לא משלה את עצמי שהמוצרים הישראלים זה בשביל רק ישראלים, לדעתי יהודים קנדים קונים אותם יותר.

למעלה