KORN?

BlackShadow

New member
אממ...

למה אתה חושב שהם מתלהבים ממנו? הם פשוא צריכים אותו בשביל פרסום...

Zed off

New member
מה זאת אומרת "מתלהבים"?

לאיבנז יש סדרות קסטום של מפורסמים, זה פשוט רעיון שיווקי, לא צריך להיות טוב כדי שהייה לך גיטרה קסטום של איבנז, גם לגיטריסט של אופספרינג יש דגם קסטום משלו, גם אני יכול להזמין דגם קסטום ולקרוא לו על שמי, ואיבנז ירשמו את זה, אבל סביר להניח שאף אחד אחר לא יקנה את זה כי אני לא מפורסם...

yoni162

New member
נראה לך שהם ירשמו אותך?

רק אם אתה מפורסם או בלהקה מפורסמת. מקסימום הם ישימו אותך ברשימת ה"נגנים", שגם אצל איבנז עכשיו זה שום דבר שאפשר להתגאות בו. רק Gibson לא sold out עד עכשיו...

Zed off

New member
לא הבנת...

אני לא מתכוון שהם ירשמו את הדגם שלי בקטלוג הזמנות שלהם או באתר או מה שלא הייה, אני מתכוון שיש להם איזה פנקס מסריח, שאחרי שאני אגמור את ההזמנה הם ירשמו את השם של הדגם קסטום שיצרתי וממה הגיטרה מורכבת, כדי שאם אני ארצה להזמין עוד גיטרה כזאת בידיוק או מישהו ראה ואהב את הגיטרה שלי פשוט יוכל להגיד את שם הדגם ואז הם ישר יודעים איזו גיטרה לבנות...כפיש?

Zed off

New member
ועוד משהו...

מזאת אומרת "גיבסון לא sold out"? איך אתה מסביר את סדרת האפיפון(המחורבנת) של סלאש? זה בידיוק מה שהם היו צריכים כדי שילדים קטנים ומתלהבים יקנו את הגיטרות האלו...אז גם גיבסון לא בידיוק "תמימים"

yoni162

New member
זאת אומרת...

ראית לדוגמא שפנדר עשו signature לטום דלונג מ-Blink182. אם תסתכל על הרשימת sugnature שלהם, תראה שלכל אחד מהנגנים שם באמת *מגיעה* גיטרת signature, חוץ מטום דלונג...הם עשו את זה סתם בשביל הכסף. אותו דבר עם איבנז - רשימת נגנים מכובדים: Joe Satriani, Steve Vai, Paul Gilbert, George Benson וכו´ - גם לכל אלה *מגיעות* גיטרה signature. מה גם שחוץ מזה ש*מגיע* להם, הם צריכים אחת כזאת - סטיב צריך פלויד עם חציבה עמוקה במיוחד שיאפשר הגבהה מקסימלית של הצליל לדוגמא. עכשיו, מה הד ומנקי צריכים?? בדיוק... ובקשר לגיבסון - כל הגיטריסטים שיש להם signature של גיבסון, *מגיע* להם.

badphish

New member
כותרות זה מיותר

לגיטריסט של בלינק אוי אלוהים הוא ממש לא יודע לנגן רציני הא כזה אפס זה ממש מהו שיווקי לחלוטין נו מילא

אה..אה..

לעזאזל, זאת חברה מסחרית, היא לא יכולה להתמסחר, כי היא כבר ממוסחרת מעצם הגדרתה כחברה מסחרית, ואין כל פסול בזה. תנובה התמסחרו!!

Zed off

New member
תראה יעקב...

אני לא מצפה שלא יפרסמו את הגיטרות או מיסחור אחר, אבל זה כבר "ניצול ילדים" שילד בן 13 רואה את הגיטריסט של בלינק והוא חושב שזה הגיטריסט הכי טוב בעולם, הוא מן הסתם ירצה את הגיטרה שלו, ואז הוא נתקע עם גיטרה מחורבנת, זה לא כמו מעדן חלב שג´ורדן מפרסם ומקסימום אם הוא לא טוב לא קונים יותר...

Zed off

New member
שוב לא הבנת...

סלאש אומנם גיטריסט מכובד בעולם, ואני לא אומר שלא מגיע לו גיטרה משלו, אבל גיבסון משתמשים בשם שלו כדי למכור את האפיפון, ושזו כאילו הגיטרה שבה הוא משתמש, שזה כלכך בולשיט, זה מיסחור גם מצד חברת גיבסון וגם מצדו...השימוש היחדי שלו בגיטרה הזאת הוא אולי רק לשחק איתה מטתקות...

למעלה