koRn

Ziv17

New member
koRn

אממ...אני מכיר רק את הדיסק האחרון של קורן (ISSUES נדמה לי...) ולדעתי המילים שם באמת חסרות משמעות (אפילו שלדעתי מוסיקת רוק ומטאל זה לא המקום הנכון לחיפוש מילים...) אני אוהב את המוסיקה עצמה- עם כל הצרחות והקול המוזר של הסולן. אבל מה שלא ברור לי זה האם הסולן שלהם הוא באמת אוכל ברוורס? כי אז אני אשקול מחדש ואולי אעבור ללימפ ביזקיט.... רק תשובות רציניות, אני עומד על פרשת דרכים בחיים שלי.... תודה

Distorted...

New member
בוא נעמיד כמה דברים על דיוקם:

1 - שהסולן יאכל ברוורס. אז מה?? זה מחייב אותו להיות חרא של סולן? (אני מתיחחס בכלליות, לאו דווקא ספציפית אליו). 2 - מה זה "לעבור ללימפ ביזקיט"? אתה לא יכול לאהוב את שניהם?? אתה לא יכול להגיד "יש לי שתי להקות שאני מאוד אוהב"? איזה בולשיט. אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה. 3-וזה אחד הדברים הכי שטותיים ששמעתי בחיים: מה זה השטויות האלה שמטאל ורוק הם לא המקומות לחיפוש מילים?? אולי במילים של קורן באמת אין סיבה לחפש.. אבל ניסית פעם לחפש בלהקות אחרות??? אני בספק. בוא תגיד לי, איפה כן צריך לחפש? בדאנס? במוזיקת סול? במזרחית!?!? אני מציע לך לקחת טקסטים של כל מיני להקות, הן במטאל והן ברוק, ותקרא. ואז אולי לא תגיד כאלה דברים...(אני מהסס אם להגיד טיפשיים)... -=רפיש=-

metal head

New member
חחחח זה קשה שלא להגיב....

ובטח כולכם כבר יודעים בעל פה את התשובות שלי... קודם כל... במטאל ורוק מילים חסרות משמעות???? כאילו מה אתה על אקסטה?? או טריפ??? אחד הדברים הכי חשובים במטאל שמביאים את כל המשמעות זה המילים! וחוץ מזה קורן זה לא מטאל.. אולי רוק.. אבל מבחינתי זה לא נכנס לקטגוריה של מוזיקה בכלל... ולימפ ביצקיט? כאילו איכס כזה! זה ראפ ותפסיקו כבר לחשוב שזה מטאל או רוק או מוזיקה!

BlackShadow

New member
../images/Emo46.gif

שמעת שני להקות שאתה מכנה אותן מטאל ובעצם אלה להקות ניו וויב מסריחות ואתה אומר שמטאל זה לא המקום לחפש בו משמעויות... אבל איך אתה יכול להגיד את זה אם לא שמעת מטאל בכלל???

ed547

New member
אין שום קשר בין הלהקות הנ"ל לבין

ניו וויב לא נראה לי שהבנתם כל כך מה זה.. ניו וויב זה מושג שעבר הרבה תהליכים. בהתחלה הוא התחלק לפוסט פאנק ולפאנק בכלל אבל היום הוא יותר בכיוון של להקות כמו בלאר ווויזר ואפילו אר אי אם. קורן ולימפ ביזקיט נחשבות לניו מטאל מכל הבחינות(למרות שעדין זה לא מטאל לדעתי)

פלונטר

New member
הממ...

מה הקשר בין בלר, וויזר ואר אי אם? עד כמה שידוע לי ניו-ווייב היה רק בשנות ה-80...

ed547

New member
הלהקות שהזכרתי הם אלה שהניו וויב

מת איתם ואכן הניו וויב מת ב1984 הניסוח שלי לא היה טוב. בכל מקרה קורן ולימפ ביזקיט לא קרובות אפילו לניו וויב.

ed547

New member
לפני שיהיו עוד אי הבנות..

לא אמרתי שהלהקות האלה מתו אלא שבין היתר בזכות להקות כאלה הניו וויב הפסיק להתקיים.

Gothic Freak

New member
אפרופו קורן

אם כבר קורן מישהו יודע משהו בקשר לזה שהם באים לארץת מתי וכו´? אם הם באים בכלל? ואם הם מופיעים בכלל?

rotemo

New member
limp bizkit & koRn

אתה יכול להעריץ את שתי הלהקות כמוני

ברוק ומטאל אין מילים?????

שמעתה פעם פרל גאם שאתה מדבר יש שם את מילים מדהימות ומרגשות בעיקר בTEN ובVS. הענקיים וגם בMASTER OF PUPPETS ו AND JUSTIC FOR ALL יש מילים מדהימות לכל הדעות

ברוק ומטאל אין מילים?????

שמעתה פעם פרל גאם שאתה מדבר יש שם את מילים מדהימות ומרגשות בעיקר בTEN ובVS. הענקיים וגם בMASTER OF PUPPETS ו AND JUSTIC FOR ALL יש מילים מדהימות לכל הדעות ובוא אני יתן לכם חידה על מה מספר מאסטר אוף פפאטס

באמת

אתה רוצה להגיד לי שמאסטר (השיר, לא האלבום) לא על סמים? אז איך תסביר את זה "Veins that pump with fear, sucking darkest clear" או זה "Taste me you will see More is all you need You´re dedicated to How I´m killing you" או זה "Chop your breakfast on a mirror" או בעקרון את כל השיר?

נכון...

העטיפה היא בעיקרון מטפורה של השיר דיספוסבל הירוס שמדבר על איך שמפקדים (בעיקר בויאטנם) שלחו את החיילים שלהם למות סתם גם רואים את השתי ידים "שולטות על הקברים של החיילים עם תסימו לב טוב תראו דיסקית על הצלב בשורה הראשונה האמצעי ועל השמאלי כובע חייל

למעלה