koRn kick ass!!!!

dsadas

New member
koRn kick ass!!!!

טוב אני אוהב את לימפ והכל אבל ל90% מהאנשים שכותבים פה אין מושג במוזיקה!!! הם חושבים שPUDDLE OF MUD ישנים ואינקובוס הם הראשונים שבאו עם דיג´יי ולינקין פארק הם טובים! כל מי שכולל בקטגוריית המפגרים שיעוף מהפורום כי עם אני יתעצבן יותר מדי אני יתחיל לפוצץ אותם בוירוסים! אז כל המפגרים כאן תקלטו לימפ הם טובים רק הם בחיים לא יכנסו לold school ואנשים צריכים להתחיל לשמוע להקות טובות וקצת יותר ישנות כמו קורן, רייג´ אגניסט דה משין, סמשינג פאמפקינגז והכי חשוב נירוונה

SuperBeast

New member
LOL

חברי היקר, אני מבקש בלי איומים ובלי שטויות ! אתה ממש מאוד מבין במוזיקה לפי מה שאני שומע ! אהה וכותבים MUDD !

™chester

New member
חתיכת מטומטם

גם אני אוהב את קורן ואני אוהב את לינקין פארק ולינקין פארק כופלים את פאדל אוב מאד. Rage against the machine are fags להקה בריטית מסריחה יש להם שיר אחד טוב killing in the name of ונירוונה.. בעעעעעעעעעעעעעעע וסמאשינג פאמפקינס בעעעעעעעעעעעעעעעעע

HandsomeDevil

New member
אוףףף

גם אני חולה על קורן, אבל מה אתה יורד על אנשים ששומעים לינקין פארק?!, מה, קורן לא ממוסחרים?! תשב שנייה ותחשוב על התקופה שבה יצאו הסינגלים של ריק און אליש וגוט דה לייף.... אין אבל ילד בן 15 שלא הלך וקנה חולצה שלהם! תסביר לי בבקשה, כי אני לא כ"כ מבין מה יש או אין בלינקין פארק שיש או אין בקורן?!

™chester

New member
מה?!?!?

אני ירדתי על ילדים ששומעים לינקין פארק?! אני בעצמי שומע לינקין פארק!!!!!

IJAT™S Maxro

New member
חתיכת אפס!!!

" כל מי שכולל בקטגוריית המפגרים שיעוף מהפורום כי עם אני יתעצבן יותר מדי אני יתחיל לפוצץ אותם בוירוסים" דבר ראשון תלמד לכתוב יא חתיכת אפס! דבר שני,מה אתה מתלהב יא אידיוט " אם אני יתעצבן יותר מדי אני יתחיל..." נו הנה עצבנתי אותך בוא תתחיל לפוצץ אותי בווירוסים יא אפס!, אתה כלום!

TheXK

New member
בוקר טוב

זה שאני כותב פה שאלה אחת אל תחשבו שחזרתי!!! א. כותבים MUDD ב. לינקין טובים אבל אני לא אוהב אותם (טובים ללהקת פופ) ג. רייג´ אגינס דה משין סתם חרטא ד. נירוונה סתם בלעעעע ה. קורן שולטיםםם!!!!!! והשאלה החשובה היא: מתי יוצא הדיסק החדש של קורן? ובאיזה מהדיסקים השיר BLIND נמצא??

™chester

New member
להקת פופ יא מטומטם? אז גם קורן

כי אני אוהב את קורן ואני משייך אותם לאותה קטגוריה כמו לינקין פארק - ניו מטאל

HandsomeDevil

New member
שתיכם ממש ממש סתומים!

קודם כל בקשר לקורן... blind נמצא בדיסק הראשון שלהם שנקרא פשוט korn. בקשר לדיסק חדש?! לא נראה לי שלאחר האכזבה הגדולה שאירעה לפני שלוש שנים כתוצאה מ-issues הם יוציאו דיסק חדש בשנתיים-שלוש הקרובים. עכשיו הם בסיבוב הופעות יחד עם slipknot. בקשר ללינקין-פארק- שתיכם טועים! זה לא ניו-מטאל ובטח שלא פופ! זה מן רוק אלטרנטיבי שפשוט שואף להגיע לרמות של ניו-מטאל אמיתי וטוב.... זה לא אומר שאני פוסל את הלהקה, קניתי את האלבום והוא ממש טוב! הם פשוט לא ניו מטאל....

™chester

New member
אתה רושם שתיכם ואנחנו הסתומים?

אומרים שניכם. חוצמזה מי דיבר על blind חוצמזה issues לא היה אכזבה בכלל falling away from me היה הצלחה דיי גדולה, אל תשכח, קליפ המשך ל freak on a leash ואם אתה לא יודע, קורן כבר הוציאו דיסק חדש untouchables ואני שונא אותו לינקין פארק הם באמת רוק אלטנטיבי, לא שואפים לשום דבר. היום כל להקה שהיא אלטרנטיבי נכללת בניו מטאל, יש מלא דוגמאות אין לי כוח להתחיל ללפרט

TheXK

New member
חהחהחה

אעלק אכזבה!!! חהחהחהחהחה... טוב.. בקשר לזה שאתה לא יודע שיוצא להם דיסק חדש בקרוב אז זה סימן שאתה אתום... במקרה יצא להם קליפ חדש בשם HERE TO STAY.... וב"KORM WEEK" (או איך שכותבים שבוע באנגלית) בMTV2 הם שמו ת´קליפ הזה משעה 5 בבוקר (שהייתי ער בשעה הזאת כמובן) עד השעה 7 וחצי.. בלי פירסומות.. בלי הפסקה.. ובלי שחור קטן בין השירים.. פשוט שמו אותו ברצוף (אני כבר זוכר ת´שיר בעל פה)... אז אולי לינקין זה לא פופ.. אבל בטוח שזה לא רוק!! זה ראפ ורוק.. זה ראפ... אם מייק לא היה זה היה רוק... השיר היחיד שאני אוהב של לינקין זה קראולינג.. מייק בכלל לא שר בשיר הזה (אולי כמה מילים) וזה שיר פיצוץ! אבל עדיף קורן...

TheXK

New member
OK אז אני אכתוב לך

איזה שירים אני מכיר 1. יש לי ת´דיסק שלהם.. כי הייתה תקופה שאהבתי אותם 2. אני מכיר את And One, Be Like Me,By Myself,Caruosal,In The End,peipercut,with u,step up,high volteg,i´ts going down, 1 step closer ועוד הרבה שירים שאין בדיסק

the linkin park

New member
סוד!!!

אני חבר טוב של אסי והוא מת על לינקין פארק כל יום הוא שומע את השירים שלהם והוא כל הזמן אומר שהשירים של לינקין פארק מתאימים לו זות אומרת שמדברים אליו אז אסי תפסיק לקלל את הלהקה הנפלא הזות!!!!!!!!!!!!

TheXK

New member
חהחהחהחהחה

אלכס: 1. שנפגש אתה תחטוף ממני בוקס 2. כן יש לי שירים שלהם במחשב כי פעם אהבתי אותם.. ופעם הם דיברו אלי 3. אני אוהב רק ת´שיר "קראולינג" שלהם צ´סטר.. זה שאתה לא מכיר ת´שיר BE LIKE ME זה לא אומר שאין אותו.. שאל את אלכס.. יש לי אותו על המחשב.. וזה שיר חרא..

™chester

New member
מותק אני יכול ללמד אותך

אין כזה שיר, זה שהורדת שיר שאיזה ספאמר שינה את השם שלו זה לא אומר שהשיר הזה קיים. ותרשום לי פה את המילים אני אגיד לך איזה שיר זה, אם זה בכלל שלהם

TheXK

New member
זה לא כל כך איכפת לי השם

אבל בישבילך אני אכתוב קטע (היחיד שאני זוכר) מהפזמון "to be like me" זה כל מה שאני זוכר.. :) ותגיד לי.. מה יש לכם מהשיר "הדצמבר שלי" (תירגום דפוק) זה שיר דפוק.. אבל כל הפסקה שמים אותו בבית-ספר שלי.. זה מעצבן

™chester

New member
תכתוב עוד מילים, לא מוכר לי

ומה זה "מה יש לכם"? לי אין כלום, מה יש לך?

למעלה