koma, איפה את?

סיזיפוס

New member
koma, איפה את? ../images/Emo7.gif

נו, התחלתי כבר לדאוג. תכתבי לי, אם לא פה אז לאי מייל, אנא !

../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif אנא אנא אנא

אל תתני לי לדאוג כל כך. בואי! או תכתבי לי ,בבקשה.

.אחת

New member
אני לא יודעת, אך מכיוון שמדובר

בפורום שבה ההכרות שלנו עם שאר האנשים מוגבל, אין סיבה לדאוג כתוצאה מהעדרות, גם אם היא תוסבר בדיעבד ולא מראש. כלומר העדרות לא מוסברת של כמה ימים יכולה להגרם מנסיעה לאילת/חו"ל עם ההורים/ מעבר דירה/ וירוס במחשב.

KOMA2

New member
אנייייי פהההההה!!! ../images/Emo13.gif

היי לכולם! אחרי דיכאון קטן והרגשה מבאסת חזרתי חדשה ומלאת כוחות (ומצוידת בפרוזאק לחודש שלם)... לכל המעונין : ביום ראשון אני נוסעת. KOMA

.אחת

New member
אהלן קומה!!! גם אני שמחה לראות

אותך כאן, אפילו שלא דאגתי :) אני שמחה שהודעת לנו הפעם מראש על הנסיעה ביום ראשון (לכמה זמן?) וחסכת את הדאגה הזו מאחרים שכן דואגים :) אחת

.אחת

New member
אולי זה מתקשר לך לאיזו חרדה?

בכל אופן, גם אם תקראי לקומה פעמיים וגם אם תקראי לה עשר פעמים זה לא ישנה. קומה תכנס כשהיא תוכל להכנס, וזהו. לי זה נראה מיותר לדאוג למישהו כאשר אין לנו שום סיבה אחרת לחשוב שהוא עושה משהו אחר מלהיות עכשיו בחו"ל. בכל זאת אוגוסט.

KOMA2

New member
היא פשוט שמחה לראות אותי...

ואני מעריכה את זה...

KOMA, תעקבי אחרי כל ההודעות שהשארתי

לך, יש גם כאלה שכבר עברו לדף הקודם. KOMA´לה , כל כך דאגתי לך! אין לך מושג. תהני בזכרון, מקום יפה!

לפעמים אדם כועס/עצבני/מיואש

כשמראים לו שדואגים לו(אם באמת דואגים לו), מתחשק לו יותר לזרוק איזו מילה אחת לפחות,ולכתוב משהו ואפילו קטן. אולי הוא כן גולש, אבל מסיבה כלשהי לא מתחשק לו לכתוב. אם הוא רואה שמישהו מתייחס אליו, הוא ירגיש יותר רצוי וירצה אולי בכל זאת לכתוב משהו. ומי שלא רוצה שלא ידאג. כשלי ידוע שמישהו במצוקה או שכואב לו, אז אני רוצה לעזור, ואם הוא נעלם לי, זה מאוד מאוד מדאיג אותי. וכבר אמרתי שהפורום הזה בשבילי הוא יותר מסתם מפגש מקרי ומוגבל בין אנשים. ואם זה לא מוצא חן בעיני מישהו-אז לא. שאני אעשה שמיניות באוויר להיות מישהו שאני לא?

וחוץ מזה

חשבתי שבפורום אמורים להביע ולחוק את רגשותינו, וזו היתה ההרגשה שלי. בין אם היא נחשבת לבסדר או לא.

.אחת

New member
ודאי שמותר, איפה ראית אחרת?

אבל גם למי שחושב שאחרת ממך מותר להביע ולחלוק את רגשותיו. להביע ולחלוק - בשביל זה אנחנו כאן :)

.אחת

New member
אין סתירה בין הדברים.

כולנו מעריכים את קומה, וכך גם כתבנו לה כשהגבנו בתגובות רבות להודעות האחרונות שלה (הי קומה מצטערת שאני מדברת עליך עכשיו בגוף שלישי :) ). כולנו גם רוצים לעזור כשמישהו במצוקה או שכואב לו. ואני גם לא חושבת שהפורום הוא מפגש מקרי ומוגבל בין אנשים. החיים הם לא שחור או לבן, יש גם הרבה אפור באמצע . זה לא או שאנחנו כולנו צועקים "קומה איפה את" או שכולנו אנטיפתים אדישים שלא אכפת לנו מקומה ואנחנו לא דואגים לה. זה לא שאו שהפורום זה תחליף המשפחה והדבר הכי הכי בעולם או שהוא סתם מפגש מקרי ומוגבל בין אנשים. יש הבדל בין לדאוג לקומה במובן של אכפתיות לבין לחשוב שוב ושוב וממש להרגיש רע מרוב דאגה ולחשוש לאן היא נעלמה כאשר מדובר כאמור בפורום, לא בצ´אט ולא במפגש פנים אל פנים, כלומר שיכול בהחלט להיות שאדם יקח פסק זמן/יסע לחופש/המחשב שלו יתקלקל ושאר הסברים אלטרנטיבים. אתה דאגת נורא במובן של אולי קרה לה משהו, אני סמכתי על קומה שהיא תחזור כשיתאים לה, הרי ככלות הכל הרבה הגיבו לה על ההודעות, ואולי היא רוצה קצת שקט ולחשוב עכשיו, והנה, קומה חזרה בדיוק באותו זמן לשתינו :) . ובקשר לשמיניות באוויר להיות משהו שאתה לא- לא משהו שאתה לא, אבל אם כולנו היינו מושלמים בדיוק בדיוק כפי שאנחנו עכשיו, נטולי בעיות ומרוצים כולנו, לא היינו צריכים קבוצת תמיכה, לא? הרי לכולנו יש בעיה משותפת, שצריך לעשות הרבה הרבה יותר משמיניות באוויר כדי להבריא ממנה. לצערי זה ממש לא הפרעה שנפטרים ממנה בקלות :( אני מקווה שהפורום הזה בין שאר הפונקציות שהוא ממלא גם נותן את הכוח לאנשים להתמודד עם השמיניות באוויר האלו שעוברים בזמן התהליך... (מי יותר ומי פחות).

למעלה