Koishite Akuma דרמת ערפדים יפנית

Bartal j

New member
Koishite Akuma דרמת ערפדים יפנית

כן כן החלטתי לעשות חיפוש אחר משהו חדש ומצאתי דרמת ערפדים יפנית בת 9 פרקים. הדרמה מספרת על רוקה אאוטסיידר נער חצי אנושי בעל יכולות ומיזונתרפיה לא קטנה העומד להפוך לערפד,הוא אומנם הולך באור יום אבל קשה לו עם השמש, והוא מקבל בחילה משום ולא מתלהב מאוכל של בני אדם.. הוא לא אוהב בני אדם, שונא את המשפחה של האנשים שבה הוא חי איתם וממש רוצה כבר להפוך לערפד סופית ולסיים את התהליך. כל שהוא צריך זה לשתות דם של בחורה שתהיה מוכנה למות למענו... רק דם. אבל הבחורה הזו צריכה להיות מישהי מיוחדת, מישהי שתגרום לניבים שלו להתארך רק מניחוח הדם שלה, שהיא תהיה זו שמיועדת לו. וע"י כך שהוא יהרוג אותה בעצם הוא יהיה ערפד... אז אני בפרק הראשון וזה ממש משעשע איך הוא נכנס לבית ספר תיכון במטרה לחפש את הבחורה וכל הבנות שם סטוקריות לא קטנות מתאהבות בו כי הוא מיסתורי ואדיש והולך עם קפוצ'ון שחור (חח קשה להיות ערפד בימיינו) הן הפחידו אותי יותר מהערפד חחחח בנתיים בזמן שהוא בבית הספר, מתפתח קשר הזוי בינו לבין המורה שלו המחנכת שמבוגרת ממנו לכאורה שמוצאת עצמה נמשכת מסיבה לא מוסברת לנער שהיא מלמדת ולחשוב עליו...

Bartal j

New member
ואני אוסיף על תקציר העלילה

הדרמה מספרת על רוקה אאוטסיידר נער בן 16 חצי אנושי בעל יכולות ומיזונתרפיה לא קטנה לאנשים העומד להפוך לערפד,הוא אומנם הולך באור יום אבל קשה לו עם השמש, והוא מקבל בחילה משום ולא מתלהב מאוכל של בני אדם.. הוא לא אוהב בני אדם, שונא את המשפחה של האנשים שבה הוא חי איתם וממש רוצה כבר למות ולהפוך לערפד סופית ולסיים את התהליך. כל שהוא צריך זה לשתות דם של בחורה שתהיה מוכנה למות למענו... רק דם. אבל הוא מגלה ע"י ערפד מבוגר ממנו שהבחורה הזו צריכה להיות מישהי מיוחדת, מישהי שתגרום לניבים שלו להתארך רק מניחוח הדם שלה, שהיא תהיה זו שהגורל ייעד לו. וע"י כך שהוא יהרוג אותה בעצם הוא יהיה ערפד... אז אני בפרק הראשון וזה ממש משעשע איך הוא נכנס לבית ספר תיכון במטרה לחפש את הבחורה וכל הבנות שם סטוקריות לא קטנות מתאהבות בו כי הוא מיסתורי ואדיש והולך עם קפוצ'ון שחור (חח קשה להיות ערפד בימיינו) הן הפחידו אותי יותר מהערפד חחחח) בין קהל המעריצות הפסיכיות שרודפות אחריו, יש שם גם נערה צעירה שמנסה לחזר אחריו ומתאהבת בו, בנתיים בזמן שהוא בבית הספר, מתפתח קשר הזוי בינו לבין המורה שלו המחנכת שמבוגרת ממנו לכאורה שמוצאת עצמה נמשכת מסיבה לא מוסברת לנער שהיא מלמדת ולחשוב עליו.. מסתבר שהוא מזכיר את האהוב הראשון שלה שטבע כשהיו נערים, כשרוקה אומר שהוא מאס בחיי אדם ורוצה למות היא מחליטה לעשות הכל כדי לשמור אותו חי...אבל האם ייתכן שדווקא בדם שלה טמון המפתח שיסיים את חייו האנושיים סוף סוף ויגרום לו להפוך לערפד? או שאולי זו הנערה המאוהבת שתצטרך להקריב את חייה למענו?

למעלה