Know the chill

noosh

New member
Know the chill

בעקרון כבר העליתי שאלון בבוקר אבל תפוז כנראה לא אוהב אותי והוא מחק אותו (בטח בגלל שניסיתי להעלות תמונה), אז אני לוקחת את זה כסימן משמיים ושאלון Little Earthquakes לא יהיה עכשיו. רעות, איתך הסליחה, אבל את גם ככה כבר יודעת את השאלות אז זה לא שווה. מתנצלת מראש, אף פעם לא הייתי טובה בזה יותר מדי. הייתה אמורה להיות פה תמונה, אבל אין, בגלל תפוז. Siren. משקרים לעצמכם? בקשר למה? ואיך? מה עושה לכם צמרמורת? טפוס מתחסד? ומתגנדר? למה, או לאיזה כיוון זה כמעט-אהבה? (אם בכלל, ואני יודעת שזו שאלה מוזרה) צריכים משהו שיאיר לכם את הדרך? (אם כן, מה?) מה זה בשבילכם להגיע למעלה? ומה צריך בשביל להגיע לשם? כמעט-אמיצים? מהי ה-Siren שלכם? היא נשברת? (מתי?)

רעוּת

New member
LE יותר שווה ../images/Emo46.gif

משקרים לעצמכם? בקשר למה? הכחשה/ הדחקה זה סוג של שקר לא? (בקשר לכל מה שאפשר. עד שכבר אי אפשר). ואיך? נראה לי שפרויד יודע להסביר את התהליכים האלה יותר טוב ממני
משהו עם להעביר תכנים מאיימים לתת מודע כדי שלא יאיימו יותר
מה עושה לכם צמרמורת? סיירן בתרגום חופשי מזכיר לי צפירה, אז שיהיה זה. טפוס מתחסד? לא נראה לי ומתגנדר? לא ממש למה, או לאיזה כיוון זה כמעט-אהבה? (אם בכלל, ואני יודעת שזו שאלה מוזרה) I never loved nobody fully always one foot on the ground (כמעט נוור
) צריכים משהו שיאיר לכם את הדרך? (אם כן, מה?) קצת תקווה יהיה נחמד. מה זה בשבילכם להגיע למעלה? להגיע למקום שיש בו שקט ומה צריך בשביל להגיע לשם? כוח. השלמה. וואטאבר. כמעט-אמיצים? כרגע? אפילו לא כמעט מהי ה-Siren שלכם? אף פעם לא באמת התעמקתי בשיר. לא יודעת ואין לי כוח לחשוב על זה עכשיו
תהיו יצירתיים ו- enlighten me. היא נשברת? (מתי?)

נועה, כוסאמאשלך.

משקרים לעצמכם? בקשר למה? הכל. כנראה. ואיך? פרויד דווקא מסביר את זה טוב. מה עושה לכם צמרמורת? אנשים מסויימים. טפוס מתחסד? לפעמים
ומתגנדר? ובזה אני מאשימה את החינוך הפולני או, משהו. למה, או לאיזה כיוון זה כמעט-אהבה? (אם בכלל, ואני יודעת שזו שאלה מוזרה) שאלה עצובה. שמי שחושב שהוא יודע לענות יסביר את עצמו, כי אני לא יודעת
צריכים משהו שיאיר לכם את הדרך? (אם כן, מה?) מישהו. מה זה בשבילכם להגיע למעלה? לאהוב. ומה צריך בשביל להגיע לשם? אהבה. [לדעת לנהל מערכות יחסית
] כמעט-אמיצים? הו. תמיד. מהי ה-Siren שלכם? הקולות בראש של כל מי ש. ושלי. היא נשברת? (מתי?)ברגעים שהיא נזכרת באמת שהיא לא מצליחה להסתיר. מה זה השאלוןחותך הזה?? הודגש באמצעות האתר של חנונים הזה שנועה אוהבת

ננצל את זה שאני ערה ובבית

ואז לסדר תיק ושבוע 4
.
משקרים לעצמכם? בקשר למה? שחמישה חודשים עוברים מהר? סתם לא, הם באמת. אבל לא עולה לי שומדבר אחר בראש.
ואיך?
מה עושה לכם צמרמורת? לחשוב על בדיקות דם ודברים פיזיים ורפואיים כאלה
.
טפוס מתחסד? אני לא חושבת.
ומתגנדר? אם יש מישהו ששווה בשבילו.
למה, או לאיזה כיוון זה כמעט-אהבה? (אם בכלל, ואני יודעת שזו שאלה מוזרה) כשאוהבים את ההרגלים ולא את האנשים (זה פשוט די מבלבל).
צריכים משהו שיאיר לכם את הדרך? (אם כן, מה?) קצת לפעמים, עד שיש הפסקה ואני מתקשרת להתבכיין לאמא שאין לי כוח
.
מה זה בשבילכם להגיע למעלה? הו. יש הרבה.
ומה צריך בשביל להגיע לשם? כוח, התמדה, בטחון, שעות שינה.
כמעט-אמיצים? מוכיחה לעצמי שיותר מכמעט.
מהי ה-Siren שלכם? מזה לא עולה לי רעיון מטאפורי, אבל לאחרונה יש לי סירנות לב"מ.
היא נשברת? (מתי?) היא לא
.
עוצב באמצעות תפוז-פד

noosh

New member
but you can learn how to play the game

וואו, אם אתם לא עונים לשאלונים אז המצב באמת קשה :/ משקרים לעצמכם? בקשר למה? אני לא חושבת שזה לשקר לעצמי, כמו שזה לנסות לשכנע את עצמי, או למנוע מעצמי. אבל האמת שאני משתדלת להתרחק מזה (וגם מצליחה), אני לא חושבת שזה מתאים לי, בכלל. ואיך? אם כבר, אז הדחקה, אבל אני לא באמת טובה בזה. ואני גם מעדיפה שלא. מה עושה לכם צמרמורת? אמנות על שלל סוגיה, אם היא פוגעת בול, זכרונות לפעמים, קור. טפוס מתחסד? אני ממש משתדלת שלא. ומתגנדר? אממ, זה תלוי במצברוח, אבל לרוב לא ממש למה, או לאיזה כיוון זה כמעט-אהבה? (אם בכלל, ואני יודעת שזו שאלה מוזרה) טוב, אני יודעת שאף אחד לא הבין את זה. בכל מקרה, אני חושבת שזה משני הכיוונים, מסיבות שונות. צריכים משהו שיאיר לכם את הדרך? (אם כן, מה?) בעיקר את עצמי. בינתיים אינ נעזרת באורות של אחרים. מה זה בשבילכם להגיע למעלה? אמ, בואו נגיד שיש כמה דברים ברשימה שהייתי רוצה לסמן עליהם
. ומה צריך בשביל להגיע לשם? אומץ, הבנה, סבלנות, השלמה, סלחנות. כמעט-אמיצים? לפעמים אני חושבת שיותר, לפעמים אני חושבת שפחות, אבל אני מנסה, וזה כבר הרבה. מהי ה-Siren שלכם? אוף, נתקעתי. את מה זה מבחינת השיר בשבילי אני לא יכולה לנסח, אבל אם ננסה להשליך על זה דימוי, אז הייתי נותנת לזה את האמנות שלי. היא נשברת? (מתי?) כן, לפעמים. כשאני מפחדת להתמודד עם דברים דרכה, כשאני חסרת בטחון, כשאני מקטינה. אבל היא טובה בלהקים. הודגש באמצעות מדגישומטיק

רק כי כתבת שהמצב קשה

אבל אין לי זמן עכשיו. [אני צריכה ללכת לסיים ביטיםםםםם!] משקרים לעצמכם? בקשר למה? לפעמים משקרת (בקשר לכל דבר), אבל בסופו של דבר האמת צפה, אז אני משתדלת לא לשקר מלכתחילה ולחסוך את הבלאגן. ואיך? זה יותר הדחקה, "אני כן/לא מרגישה ככה באמת", בלהבלה. מה עושה לכם צמרמורת? צמרמורת טובה או רעה?
[איך רואים שאני לא מכירה את השיר
] אמ, דברים נעימים צמרמורת טובה, כשמשחקים לי בשיער
, וצמרמורת רעה זה כשמפחיד בעיקר. טפוס מתחסד? אני מקווה שלא. ומתגנדר? חחחח
ממש
[לא.] למה, או לאיזה כיוון זה כמעט-אהבה? (אם בכלל, ואני יודעת שזו שאלה מוזרה) חברים כל כך טובים עד שמתבלבלים. צריכים משהו שיאיר לכם את הדרך? (אם כן, מה?) כן. אנשים ללכת בה בשבילם. (לא טוב, לא טוב.) מה זה בשבילכם להגיע למעלה? להיות שלמה עם עצמי. לעשות דברים שאני אוהבת. ומה צריך בשביל להגיע לשם? אומץ. ביטחון עצמי. קבלה. כמעט-אמיצים? כמעט אמיצה זה בערך שווה כלום. מהי ה-Siren שלכם? עזבו אותי, באימכם, אני לא מכירה את השיר. היא נשברת? (מתי?) כשמרביצים לה ותודה לנועה היפה! [שאניחייבתלהמסר]

behappy

New member
פסיכולוגים ישמחו לאמץ את השאלון הזה../images/Emo46.gif

הנה, כי אני חולה ושפעות הן זמן טוב לחשבונות נפש
משקרים לעצמכם? בקשר למה? לזה שאני צריכה לישון בבית ובמקום זה הולכת לעבודה. סתם, לא. לא משקרת לעצמי כבר. ואיך? לפעמים באובר והיפראקטיביות יש קטע משקר [ומשכר] קצת מה עושה לכם צמרמורת? אוקיי, התשובה שלי הולכת להיות הכי פלצנית שאפשר, בחיי: אמת שמוגשת בצורה אסתטית. טפוס מתחסד? להגיד שאני משתדלת שלא יהיה מתחסד ומתגנדר? לא הרבה למה, או לאיזה כיוון זה כמעט-אהבה? (אם בכלל, ואני יודעת שזו שאלה מוזרה) למה- כי ככה אנחנו ההיומן ביינגס. לאיזה כיוון- בדרך כלל למקומות גבוהים צריכים משהו שיאיר לכם את הדרך? (אם כן, מה?) זמן, נסיעות, פנס טוב מה זה בשבילכם להגיע למעלה? חלק מ ומה צריך בשביל להגיע לשם? ללכת כמעט-אמיצים? אהה מהי ה-Siren שלכם? היכולת לשנות היא נשברת? (מתי?) כשאני עייפה

למעלה