Know i returned from our meeting

Know i returned from our meeting

Good night Mazal this moments i've returned from Tel - Aviv mool from the meeting with Sigal, Elad, Dodik and me ( only 4 people came ). We talk a lot about Mike. our next meeting is around 1st february near his grave in Haifa I'm so tired now and i want to go to sleep, i got your e-mail messege and took it to my consideration. we are asking, if you can, not to write on your beateful pictures centenses, because we want to see the pictures itself without the words. Sigal took some pictures and soon everyone w'll see it in the forum. I'll talk with you soon. חבריה, הפסדתם, היה יפה מאוד. כל פעם ניפגש עם מישהו אחר, נראה פנים חדשות. סיגל הביאה ספרים וחוברות מהממות והראתה לנו, דיברנו, וחשבנו מה לעשות לגבי הספר ועוד דברים רבים. אני עיפה כבר. אלעד, שמחתי להכיר וגם דודיק ואת סיגל כמובן, כולכם מקסימים. להתראות מאיה

mikebrant78

New member
שלום לכולם!../images/Emo62.gif

מה שלומכם? אתמול בערב נפגשנו סיגל, מאיה, רודי ואנוכי בקניון עזריאלי. התאכזבתי מאוד מהנוכחות הדלה, ממש חבל. מלבד מאיה, שאותה ראיתי לראשונה פנים אל מול פנים, לא ראיתי אף לא אחד לראשונה. חב'רה תהיו רציניים ותתחילו להגיע, הפורום והמפגשים הם גם למענכם. דודיק, אתה חסרת לי במיוחד. שותף כה פעיל בפורום, הייתי שמח לפגוש אותך גם במציאות. רחלי, היידי, תומר, דליה, שירן... והרשימה עוד ארוכה. בפעם הבאיה אין תירוצים, אנו רוצים לראות את כולכם. לעניין הפגישה - הרי שהיה מאוד נחמד, שוחחנו אודות ברנט וכל הסובב אותו ואף גילינו עובדות חדשות.בכל אופן הפסדתם. סיגל צילמה תמונות ולאחר שהיא תפתח אותן, קרוב לוודאי שהן יועלו כאן. שמחתי להכירך מאיה. נעמתם לי מאוד רודי וסיגל. שיהיה המשך שבוע טוב לכולנו! אלעד:)

M i k e s F a n

New member
שמחתי לראותכם חברים../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

וואי! היה לי כייף אני מודה!
שמחתי לראותכם רודי, אלעד ומאיה. חבל שהשאר לא הגיעו וביטלו ברגע האחרון, אני מקווה שבפעם הבאה הפגישה תהיה יותר מארבעה אנשים.
ישבנו במסעדת "יטבתה" עד השעה 20:30 בערך, אכלנו
, שתינו
ודיברנו על מייק. אני הבאתי את הספר על מייק ממרסל ורודי הביא את הספר החדש
שיצא לא מזמן בצרפת ושהזמין מחנות הספרים. עוד שיתפנו תמונות, כתבות וידיעות מייק. אלעד דווקא חידש לי הפעם דברים שלא ידעתי למשל על יונה ברנד שהיא בת 29 וששמה נקרא ע"ש אמה של ברוניה ברנד ז"ל ושמה השני הוא יסמין.
רודי- תודה על שהנעמת אותנו בחברתך ותודה על השאלת הספר של מייק
, אסרוק ממנו תמונות ואעלה אותן כאן. אלעד- שמחתי לראותך שוב! מאז המפגש האחרון שהיה בחיפה
לא נפגשנו.. והיית כ"כ עסוק. נתראה בקרוב!
מאיה- שמחתי לראותך, ושמחתי להעשיר את ידיעותיך בתחום של מייק ברנט. צילמתי כמה תמונות
אני מקווה לפתח את הפילם הטרי כבר שבוע הבא ולהביא אותם להנה. שיהיה לכולם יום נפלא, להתראות בפגישת המעריצים הבאה
באהבה, סיגל

למעלה