Knobs - Chihuahua Mountain King

Nevo Schwartz

New member
Knobs - Chihuahua Mountain King

Lampropeltis pyromelana knoblochi למישהו מהוותיקים יותר יש מידע על פריטים של המין הזה שהגיעו לארץ? אחד הזעמנים המרשימים, ושונה במראהו לדעתי מקרוב המשפחה הנפוץ האריזונה.

naja

New member
לא ראיתי הרבה כאלה בארץ.

קשה לגידול לא פחות מהאריזונה.

Nevo Schwartz

New member
ראית כאלה בארץ?

אם כן יש לך מידע להימצאותם, וכן אני מודע לרמת הקושי שלהם.. עוד מישהו?

naja

New member
ראיתי לפני 4שנים בערך.

היה זוג בוגר אצל רפי. אין לי מושג מה עלה בגורלו.

Nevo Schwartz

New member
בנוסף,

תקן אותי אם אני טועה אסף, הם גם ידועים כבעיתיים בתחילת חייהם מבחינת מזון. ובנוסף קראתי אצל אנשים מסויימים שהם מספקים להם תנאי לחות שונים משל זעמנים אחרים, למרות שלא מצאתי את הטענה הזאת אצל חלק גדול מהמגדלים ככה שזה אינו וודאי (או מחייב). אסף, תוכל לפרט על עניין הטמפרטורה הנמוכה עד כמה שיש לך מידע? תודה לכל שאר המגיבים גם כן, נבו

naja

New member
הם בעייתים עד כמה שידוע לי.

בניגוד לקליפורניים, את הפירומילנות קשה יותר להאכיל בהתחלה. לגביי הלחות-לא מכיר את הטענה הזו. לגבי הטמפרטורה-הטמפרטורה בקיץ אצלנו גבוהה מידי וגורמת להם לבעיות שונות כולל חוסר תיאבון אצל הבוגרים. אני איבדתי זכר בוגר ביום אחד של חמסין, שלא השפיע על אף אחד מהנחשים האחרים שלי כולל קינגים אחרים מצאתי לך 3 קישורים שלדעתי אפשר לסמוך על מה שכתוב בהם.

Nevo Schwartz

New member
וואלה שווה...

סיימתי לעבור על הקישורים, והשניים האחרונים פשוט מצויינים וגם היו חדשים לי. (מומלץ לכל מי שמתעניין בנושא לא להתעצל ולקרוא) את האתר של אפלגייט הכרתי, אבל ללא ספק אתר יפה יש לו. תודה על הקישורים אסף, נבו

למעלה