Knights of Cydonia

NiKi†a

New member
Knights of Cydonia../images/Emo150.gif

בחמשת המועדפים שלי? כן/לא בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא המשפט המועדף בשיר: זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: לדעתך, השיר דיכאוני? שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן\לא היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? כן\לא אם כן, באיזה שם? דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר?

Stansfield

New member
../images/Emo3.gif

בחמשת המועדפים שלי? מBH&R כן בחמשת הפחות מועדפים שלי? לא המשפט המועדף בשיר: I'll show you how God, falls asleep on the job או how can we win when fools can be kings.. לא יודעת
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: אף זמר פופ מאעפן או משהו זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אמ.. אין לי לדעתך, השיר דיכאוני? לא ממש.. כאילו, כן קצת, תלוי איך מסתכלים על זה חח שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן.. בערך היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? לא אם כן, באיזה שם? דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: חברה שלי ואני החלטנו שמאט אומר you and I must fight for our rice השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר? הקליפ, כי הוא מצחיק

yaelrs

New member
עונה../images/Emo192.gif

בחמשת המועדפים שלי? כן, מהאלבום החדש. בחמשת הפחות מועדפים שלי? לא :p המשפט המועדף בשיר: Dont waste your time or time will waste you זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: פאניק :S זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אפחד תאמת.. לדעתך, השיר דיכאוני? לא נראה לי שם השיר מתאים לתוכן שלו? לא ממש, לא יודעת.. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? לא אם כן, באיזה שם? - דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא זוכרת :S השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר? הקליפ

אישית

לא מבין בלדסקס מוזיקה למות, לתת משמעות לנפח מחשיבות כשכל מה שבאמת צריך לעשות זה לתת לצלילים לעבוד...

Runt

New member
פונה למפלצות O:

בחמשת המועדפים שלי? כן בחמשת הפחות מועדפים שלי? לא המשפט המועדף בשיר: I'll show you how god falls asleep on the job. זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: כולם, למען האמת. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אין לי מושג, אולי מישהו שיסובב את הביצוע לחלוטין. לדעתך, השיר דיכאוני? לא. שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? לא דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: אין
השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר? האמת שאני חושבת על הקליפ וכמה שהוא מסריח ועל כך שמיוז היו יכולים להעצים את השיר הרבה יותר עם קליפ אחר. הו וול.

L A D Y B U G 2

New member
אני ../images/Emo203.gif

בחמשת המועדפים שלי? כן
בחמשת הפחות מועדפים שלי? לא
כן/לא המשפט המועדף בשיר: Dont waste your time or time will waste you (הוא רשום לי על הקיר בחדר בבסיס)
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: לא יודעת...
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: לא יודעת...
לדעתך, השיר דיכאוני? לא
שם השיר מתאים לתוכן שלו? נראה לי...
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? כן
אם כן, באיזה שם? לא יודעת... (sorry)
דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: כן, הייתי המומה מהקליפ המזעזע!!!
השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר? שצריך להרוג את הבמאי!!!

inbal145

New member
בא לי../images/Emo9.gif

בחמשת המועדפים שלי? מהאלבום כן, וכרגע גם בכלליות. בחמשת הפחות מועדפים שלי? לא המשפט המועדף בשיר: How can we win when fools can be kings זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן: שאף אחד לא יבצע אותו חוץ ממיוז. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: ^ לדעתך, השיר דיכאוני? לא ממש שם השיר מתאים לתוכן שלו? מתאים יותר לקליפ, אבל גם לשיר. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? לא אם כן, באיזה שם? דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: כלום השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר? "איך בא לי לנגן את זה בפסנתר עכשיו יואווו" או לחלופין "איזה שיר טובבב" וכאלה

tigw

New member
אני, באיחור...

בחמשת המועדפים שלי? כן/לא - כן! בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא- לא המשפט המועדף בשיר: And how can we win When fools can be kings? זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: ? זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: רק מיוז! לדעתך, השיר דיכאוני? לא, להיפך! שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן\לא כן, אני חושבת... היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? כן\לא לא אם כן, באיזה שם? דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא יודעת... השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר? סוסים והמערב בפרוע (או שאולי זה בהשפעת הקליפ...)

zx7

New member
אוקיי...

בחמשת המועדפים שלי? בוודאי! בחמשת הפחות מועדפים שלי? לא המשפט המועדף בשיר: HOW CAN WE WIN WHEN FOOLS CAN BE KINGS זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: לימפ ביזקיט?, רוב הלהקות יהרסו אותו זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: קווין של אמצע שנות ה70', דרים ט'יאטר. השיר דיכאוני? לא בדיוק... שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר? איזה כיף!...סוף העולם מגיע וכולנו הולכים למות... השערות עומדות והתרגשות גדולה.

למעלה