KLX250S למתחילים?

KLX250S למתחילים?

אני כרגע עם אופנוע כביש והילדים משכנעים אותי להוסיף גם משהו לשטח. ראיתי שהמחירים של ה KLX נמוכים יחסית. איך הוא כאופנוע למתחילים בשטח? בעיות אמינות או בעיות אחרות?

אופנוע סביר בגרסתו הנוכחית.כבד ומגושם

אם תהנה איתו בשטח ,וייפתחו לך הצ'אקרות ,תרצה להתקדם הלאה.

יש גם WR250R יש AJP PR4 200 ,הם יותר מתאימים.

הKLX הנוכחי מיוצר בתאילנד (לא שיש עם זה בעיה) והוא כבד ורופס ,לשטח ,לכתה א' זה יספיק אבל תקנה משהו שיכול לשמש אותך ליותר מזה.

ikelner

New member
למה להמליץ על כלי מקצועי

מבלי לברר אם הבנאדם בעניין של להתמקצע ולהפוך ליותר "נישתי"?
כי בשביל לטייל גם בשבילים וגם במקומות היותר טכניים (אבל בדגש על לטייל - משמע להיות במקום ולאו דווקא "לרקוד" עלהאופנוע) אז כל ה 250ים שאתה והוא הזכרתם יהיו הרבה יותר נכונים.

takingg

New member
ולא נראה לך

שהוא ימצה די מהר דוש 250
ה 125 דו'פ יוכל ללות אותו להרבה יותר זמן,גם אחרי "שיתמקצע"
אני התחלתי מ125 דו'פ, וחושב שזה היה מהלך מצוין
אבל כל אחד והשקפתו

אני בעד לרדת לשטח עם כלי כמה שיותר יעודי !

ikelner

New member
אני בכלל לא פוסל

רק שראיתי לא מעט רוכבים שייעצו להם ללכת על 125דו"פ כי הוא אחלה "בית ספר (וזה נכון), אבל בפועל הוא ממש לא מתאים הם.
לא כולם מחפשים בית ספר, לא כולם מחפשים להתקדם ולעבור כיתה. יש גם כאלו שכן מחפשים, אבל עברו את הגיל והיכולת כדי לעבור את הביתספר הזה על 125 קרבי והלימוד שלהם יהיה חייב להגיע בדרכים אלטרנטיביות.
ללא מעט אנשים אופנוע שטח לטיול בשטח, הוא כמו קטנוע להתניידות בעיר. זה צריך לקחת אותך ולהוציא אותך כשהמטרה היא העץ שיושבים מתחתיו, הנחל שמגיעים אליו ועוד מלא מקומות שבלי אופנוע אי אפשר להגיע. לאנשים כאלו, 125 שקשה לשבת עליו, רצועת הכוח שלו לא מתאימה לטיולי שבילי, וגם עצם עירבוב הדלק והשמן הוא ההפך מבונוס...
125 הוא אחלה בית ספר למי שעומד על האופנוע, בוחש בהילוכים ופותח גז - אחרת הוא לא בית ספר, ועלול אפילו להיות סיוט.
פותח השרשור נשמע לי לא עלם צעיר, לא בגילו, לא בנסיונו והתחושה אומרת שכדאי לבדוק כיוון, ולנתק השפעות אגו כשמנסים להתאים המכסה הנכון לסיר המתאים.

a c t i v e X

New member
אבחנה יפה "קליינר". מצד שני...

מצד שני, אולי הוא בן 25. ילד בגיל 18 ועכשיו בגיל 7 הילד משכנע אותו לקנות אופנוע שטח

ואולי הוא גם כמו החלבן. חמור שבגיל 46 התחיל לרכב בשטח ותוך שנתיים פירק את התחת באנדורו לכ"כ הרבה רוכבים שזה לא להאמין, תוך כדי זה שלפעמים צריך לחזור לרכב כי השיניים התותבות נפלו לו...

בקיצור שיענה מה הציפיות שלו מרכיבת שטח. אם הוא מפנטז על הגזייה שבתיק עם הערכת קפה או הגזייה של יד ימין

ikelner

New member
אפשרי מאד. רק עקצתי את נשומל'ה

שלא יחפז לתת באני מאמין לפני שהוא בודק.
לדעתי הוא קיבל ואפילו יפה...

NO HARM DONE !

גם אם הוא יקנה דו"ש וימכור ,וגם אם יקנה 125 וימכור ,שניהם סחירים.

במקום שימצה את הדו"ש ויעבור לשטח ,שישאר עם השטח ויעלה איתו כיתה ,אם הוא יאהב אותו כמובן.

למעלה