KLR650=SUPERMOTO?????

zataomm

New member
ברור שיש מצב

אם מישהו כאן בפורום (מפאת כבודו לא אזכיר את שמו) הסב פריווינד לסופרמוטו והיה במוטו גם אחד שהסב DRBIG, אז גם ה- KLR, כבודו במקומו מונח. רק שאלה אחת יש לי: אתה לא חושב שלהסב KLR לסופר מוטו לא יוציא שם רע למקצוע?! או במילים אחרות: שלא תצפה שעם גלגלי 17 האופנוע על משקלו הרב וקפיציו הרכרוכיים תתחיל לתת בראש לואן דר בוש.

כRובי

New member
איזה KLR ?

הC , אפשרי - אבל עדיף שלא. הR , אפשרי ולו רק בגלל הכח הרב..אבל שלא תצפה לגדולות ונצורות במסלולי המגרשים הנוכחיים הנותנים יתרון אדיר לאופנועים בעלי משקל זבוב וכח של אריה. אולי פעם..כשנרכב במסלולים אמיתיים..(יעני , לא 400 מטר כי אם בכיוון של 2.5 ק"מ ויותר..)

green machine

New member
כרוב נראה לי שאתה מתכוון לKLX

בכל מקרה הKLR לא ממש יעבוד בתור סופרמוטו. בעיקר בגלל המשקל הגבוה והמתלים שנסגרים כל גרגר אבק.

כRובי

New member
אכן אליו התכוונתי. בשבוע

שעבר נמכר דגם C מוסב לSM לרוכב שעשה עליו טרייד-אין עם GS

TShavit

New member
והבוקר פגשתי אותו (או את אחיו)

ברמזור בצומת דרורים.
טל (כRוב - ככה בשידור חי להתבלבל בין KLX ל-KLR??)

ווואוו הוייסה...שניה.

לדעתי, בואו נבין דבר כזה, יש חברה שרוצים לטעום את טעם הסופרמוטו ואין בידם לרכוש כלי אכזרי שיתן בראש לכל ברמינן חיי שמסתובב עם דם בעניים. אז גם כלי שהוא לא השופרה דה שופרה של הפנטזיות המיניות שלנו שיהיה בעל ג'אנטים 17 יעשה את העבודה. ואז אחרי חצי שנה של גאזים... הם ימשכנו את הבית וימכרו את הכלב לתאילנדים רעבים והכל כדי שהפעם הם יתנו בראש, אולי גם לוואן דר בוש או איך שקוראים לו.

כRובי

New member
זו כבר פעם שנייה שלי בפורום.

שאני טועה בעניין, שייתרגלו כבר.
(ככה זה כשמרפרפים על שם הדגם..
)

למעלה