kle 500

dotan855

New member
kle 500

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות KLE 500 בסביבות ה 10000אלף (שנתונים 96 ומעלה) אני מאזור חדרה . . . ביד 2 אין מציאות בכלל במחירים האלו, וכל מה שהיה מציאה נמכר - והמודעות עדיין מופיעות. או שיש אופנועים בעומדים בקריטריונים אבל נמצאים בסוף העולם שמאלה... כגון אילת (לא רלוונטי). כל עזרה בנושא תתקבל בברכה...

gregovihs

New member
לא מסתדר לי

לא חסרים KLE בשנתונים האלה למכירה - זה בעצם מה שטוב באופנועים האלה. שיש שוק גדול ומחירון נמוך שווה לנסוע גם לאיזור המרכז לחפש

dotan855

New member
?

מה לא מסתדר לך?! חח אם לא חסרים KLE למה לא מפרסמים מספיק ביד 2 ?! או בכלל?! ואם לחפש יקירי... אז אשמח לשמוע על הצעות היכן בדיוק לחפש?!

סינבד

New member
במיוחד בשבילך פתחתי יד 2

יש שם KLE אחד יד 7 עם השד יודע כמה ק"מ, לא נראה לי שהייתי נוגע בו. צר לי לבאס, אבל בעקרון קשה למצוא KLE במצב ממש טוב וקילומטראז' סביר. אם תמצא אחד כזה יבקשו ממך הרבה מעל למחירון שלו - ויקבלו, כך שיכול להיות שתצטרך לעלות קצת במחיר לשנתונים שאתה מדבר עליהם. כך שאם אתה מוצא מציאה, גם אם זה באילת אולי כדאי לשקול. איפה לחפש? יד 2 זה מקום טוב להתחיל ממנו. אם מישהו רוצה למכור את הKLE שלו הוא בטח יפרסם גם ביד 2. אתה יכול לחזור לפה כל יום חמישי ולהשאיר הודעה בשרשור מכירות שאתה מעוניין לקנות, אולי מישהו יצור קשר. נסה גם בפרומים של פולגז ואפשר גם להתקשר לכל המשווקים ולשאול אולי הם יודעים על KLE למכירה. אנשים הרבה פעמים מבקשים לעשות טרייד אין, אולי יהיה לך מזל. גילוי נאות: כותב הודעה זו רוכב על KLE שנת 2006 שנקנה הרבה הרבה מעל למחירון ועדיין אני חושב שעשיתי עסקה מצויינת.

gregovihs

New member
יש עמוד שלם ביד 2

אל תתעצל ותתמקד רק באיזור שלך תסתכל על האופנוע במודעה, אם הוא נראה לך טוב והמוכר נשמע אמין אתה יכול לנסוע ולעשות לו בדיקה במוסך באותו איזור. (אפילו בתל אביב ששם רוב השוק) ולפעמים שווה להתעזר בסבלנות ולחכות שיצוץ משהו טוב. אני את הXF שלי (שיש קצת פחות ביד2 מKLE) נסעתי לראות במשגב עם ובדקתי במוסך בקריית שמונה. תאמין לי שאת הרכיבה חזרה על האופנוע החדש לא אשכח בחיי בהצלחה !

למעלה