kivsadoingmeeeeeeeeee בוקר-טוב

טורטיתת

New member
kivsadoingmeeeeeeeeee בוקר-טוב ../images/Emo70.gif

kivsadoingmee מקווה שלא הערתי אותך אבל אם כן אז זו המטרה
שמעתי שמועה שאת מסתובבת כאן בשעות האור.... אז יאלה ל"ג-בעומר באופק צריך קרשים לאסוף
להדליק,
ו-
שילוב מנצח. (טלטל החדשה =
לא לשכוח
) אז לטיפולך היומי כבשה יקרה להתחיל באיסוף החומר והנתונים. ד"ש ודרך צלחה.

kivsadoingmee

New member
חחחחחחח

אני לזה לא ציפיתי ... בדר"כ אני היחידה כאן בבקרים ... בוקרררר אוורררררררררררררררר
הו אהה... חתיכת משימה הרבצת עליי... נראה איך זה ישתלב ביומי העמוס ...(היום באמת יום עמוס) אבל יאללה שרשרו... מתי זה ל"ג בעומר בכלל ??? זה לא יוצא באמצ"ש???

nuritpm

New member
ערב ל"ג בעמר יום ראשון

היה אמור להיות במוצ"ש אבל "החבר'ה שמנהלים את ענייני החגים" במדינה שלנו העבירו את זה לראשון כי יותר נוח להם ככה. אז ראשון ערב ל"ג בעמר ושני ילדים בחופש. וסליחה!!! אני כאן כל בוקר, בודקת מה הפסדתי בלילה כי תמיד קורים פה דברים שאני מגלה שקרו רק למחרת כי כבר לא היה לי כח וברחתי לי לעולם החלומות - אחלה התמודדות ! אז ד"ש ממני ויום נעים

kivsadoingmee

New member
מממ...

יקירתיייי.... גם אני הייתי פעם מתמודדת בחלומות ... בערב אני מעדיפה (סליחה מראש) להיות עם אישתי המדהימה אז מה ... אין לי מושג שנים שלא חגגתי את ל"ג בעומר... חוצמיזה תלוי במאמי שלי... מה קורה איתה...

טורטיתת

New member
נו מה?

מה לא אוהבים מרשמלו? וכבשה כן שמענו בדיוק היום "יומי העמוס" כל השבוע בטן גב... קבלת משימה ופתאום ועמוס לך היום
נו מה לעבודהההההההה או שצריך לקרוא ל*בוסית הגדולה להמשך המשימה
( nuritpm מה קורה? איתך תני יד כתף משהו רמז..)

nuritpm

New member
עוד יבואו ימים...

ואולי אז אוכל לחגוג איתכן, חברותיי היקרות, איזה חג שארצה, כמה שארצה, מתי שארצה... כרגע, מוגבלת כל כך בזמנים ובהפקות
הראש מלא רעיונות, והלב משתוקק, אבל... אין מצב, שוב, בגלל המצב... מתגעגעת

למעלה