kiss me right here on my tatoo

שאול DR650

New member
kiss me right here on my tatoo../images/Emo70.gif

שלום לחברי הפורום כרגע גיליתי אותכם... אני מאזין לRHCP כבר הרבה זמן (בערך 6 שנים) אבל אין לי שמץ על ההסטוריה של הלהקה (אני יודע שהם החליפו בסיסט או גיטריסט לכמה שנים ואז עשו את One hot minute (שדרך אגב זה דיסק אדיר ושונה מהשאר) ואז חזרו לזה שעזב אותם, ובגלל זה הוא לא מוכן לנגן בהופעות שירים מהדיסק הזה) אותי רק המוסיקה מעניינת, התיפוף האדיר והבסים הנהדרים. בקיצור אחלה להקה, רק רציתי להגיד שלום, אני אתחיל להסתובב פה יותר מעכשיו, נראה אם יש פה משהו מעניין...

שאול DR650

New member
מי זה ג'ון?

כפי שאמרתי, אין לי שמץ בכל מה שהוא לא המוסיקה ודרך אגב, Under the bridge זה ממש לא השיר האהוב עלי שלהם (ותמיד זה מעצבן אותי שהוא מגיע מקום ראשון במצעדים שלהם! הוא פשוט השיר שהכי מזוהה איתם, לא השיר הכי טוב שלהם, לטעמי)

שאול DR650

New member
ג'ון זה המאעפן הזה עם השיער הארוך

שעושה "אההה...." כמו איזה כוסית בקליפ של Can't stop (לא זוכר איך קוראים לשיר, כל הדיסק הזה של by the way שווה לתחת...)?

עכשיו הסתבכת

יש לך 10 שניות לרוץ לפני שכל הפורום סוקל אותך באבנים 10 9 8 7 6 5 ...אתה עדיין פה?

מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה?

מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? מה? משפט אחד לי אליך: "אל תשא את שם הג'ון לשווא" (בטח שלא בפורום שהדס מנהלת)...

lollapalooza

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif

אם אתה רוצה לקבל קצת רקע ואינפורמציה על הלהקה, אתה מוזמן להסתכל במאמרי הפורום, וכמובן גם להציק לנו בכל שאלה.

yotam 14

New member
פחחחחחחחח..../images/Emo83.gif

הדס בבקשה אל תעשי לי את זה
אני מאמין שנותר בך עוד טוב לב.

למעלה