Kiss and Tell

הקרפיון

New member
Kiss and Tell ../images/Emo25.gif../images/Emo124.gif

במסגרת מבצע "צלול כפי יכולתך" שהוכרז עליו באחרונה, יצאתי גם היום לצלילה קצרה בחוף דור. זוגתי לומדת למבחנים (תואר שני, אתם יודעים...) ולכן נאלצתי לצלול עם רופא השיניים שלי ואישתו. הם בדרך לשבוע-שבועיים בפוקט, נכנסו לתרגל את הזימים. בדרך גיסתי את הפרטנר הישן שלי, הדגיג, שגר קרוב. במועדון פגשתי את דקר, מהפורום, שיצא מצלילה. בערך ב12:30 נכנסו ארבעתינו למים, שהיו מעט יותר חמימים מפעם שעברה. אחרי דישדוש של כמה שעות במים הרדודים הצלחנו לחצות את הלגונה ולהגיע למיצר שמצפון לאי דור. היתה רוח צפונית וזרם דרומי, אבל הים היה חלק למדי והראות טובה (כ10-12מ). כבר בכניסה ראינו קורות בזלת (שכנראה הגיעו עם אוניה פעם, כי באיזור אין בזלת בכלל), שהיו זרוקות בנקיק ליד המיצר. בראות שהיתה, אפשר היה הפעם לראות את שאר לצוללנים, ולא נרשמו התנגשויות כמו בצלילה הקודמת. כמות הצדפות היתה מרשימה מאוד: הכל במשטחים של נעמית מצויה מנוקדים בבליביה חלודה, דרך המוני חרוטים מסוגים שונים וארגמן תלת-תורי (אחד הקונכיות היותר יפות שאני מכיר: לבנה ומסולסלת,כשלכל אורך הסלסול בוקעים ממנה קוצים לבנים ארוכים. זה מין שנדד דרך תעלת סואץ לים התיכון, דרך אגב) ועד לקונכיה בגודל כ10 ס"ם שעדיין הכילה את הבעלים. ראינו גם מספר עקרבנונים קטני-קשקשים, סרטנים נזירים ועוד מספר סוגי דגים. גולת הכותרת של הצלילה היתה דינון רוקחים די גדול(כ20-25 ס"מ) שישן בתוך כוך קטן. הוא נתן לנו די זמן להסתכל עליו עד שלבסוף נמאס לו והוא נמלט בענן דיו. אחרי כ50 דקות לאשתו של רופא השניים היה קר, ויצאנו. בגדול, אני חושב שזו היתה צלילת החוף הטובה ביותר שלי בים התיכון. היחס במועדון היה מצוין כרגיל. מאוד מאוד מומלץ. ים בלי אף גל דינון נח בכוך האי דור

Sushi

New member
מתקנא ב- ח.נ. אילוניק ?

הוא כותב שירה ואתה מתנסה בהייקו? סושי: צלילה בכחול דגים מלוא העין השקט רועש סשימי: הכל בצבעים קרן שמש במים נדם בכחול ועכשיו לצלול !!!

הקרפיון

New member
אם כבר אז בTAIGI

In My Host´s Garden "Don´t brake it!" he said, then broke off and gave me a branch of his plum TAIGI (d 1771) או אולי BUSON: The Whale A Whale! Down it goes, and more and more up gose its tail! Borrowed Armor Borrowed armor, old getting fitted to my body- oh, it´s cold!

Sushi

New member
לא Buson, לא Taigi ולא Basho

עוד אחד שלי: גל ועוד אחד שמש מעל האופק אל הים אבוא

*תמי...

New member
פשששששש ערב שירי משוררים..

מותר גם לי????? שלום לכל דגי הימה מאחת המעדיפה רגבי אדמה ונכון שאתכם פה הרבה פוקדת אך אל הים לא אחפוץ לרדת ולמרות שחושבת אולי לשנות ואת המיים מתחת לראות עדיין אל תצפו לגדולות

הקרפיון

New member
עוד....

בדרך לגן עדן כה מתוק טעמו של הים על וסתי בחוות צל חלף בתוך הכחול הכריש הדיונון ירוק כחול ואז פתאום ענן דיו שחור

למעלה