kingdom builder

sandman2017

New member
kingdom builder

מי מעוניין בעותק חדש בניילון בפחות מ100 שקל?

בבקשה לפנות בפרטי להזמנה מרוכזת.

sandman2017

New member
חיובי

עניתי לגדי בטלפון

הזמנתי שלושה עותקים , עותק אחד כבר תפוס, עותק אחד שלי , ויש עוד עותק אחד .

המשחק הינו בגרמנית אבל יש רק כ10 קלפים עם טקסט , כל השאר אינו תלוי שפה , כולם אומרים שאין שום בעיה להכין תקציר בצד של הקלפים (לדעתי רק 3 זמינים בכל משחק).

בקיצור המשחק כמעט ולא תלוי שפה .

בנוסף , המשחק נמכר ב40 דולר בCSI... לדעתי המחיר שווה את זה, במיוחד בעבור זוכה spiel des jahres.

ycyclop

New member
האמת לא מבין למה זכה

ב-spiel des jahres.
נכון משחק פשוט שבתקופה האחרונה הרבה משחקים כאלה זוכים. אבל לפי דעתי למרות שהבן שלי מאוד אוהב אותו, לא מצדיק זכיה

C r o n o

New member
או למה 7 וונדרז זכה בפרס על מקוריות?

אני מניח שחלוקת הפרסים בתחום הזה לא שונה בהרבה מחלוקות הפרסים בתחומים אחרים.

ycyclop

New member
האמת לא מסכים

אולי לא משחק הכי מדהים בעולם, אבל יש שם אלמנטים מקורים.
עובד טוב ב3-7 שחקנים, אורך משחק לא משתנה. האלמנט של לבחור קלף ולהעביר את השאר עובד טוב מאוד.
ביצוע בכלל לא רע

C r o n o

New member
אני דווקא חושב שזה משחק מצוין

אבל הוא לא מקורי בכלל. זה משחק דראפטינג, נטו, והמכניקה הזו הייתה רחוקה מלהיות חדשה כשהוא יצא. מג'יק למשל כבר עשה את זה עשור כש7 יצא, והוסיף עוד משחק שלם מסביב.

sonde

New member
מקוריות

תקן אותי במידה ואני טועה:
אבל במג'יק הרדאפטינג הוא לא חלק מהמשחק, זהו שלב שמבוצע לפני המשחק כאשר פותחים חבילות.
כאן המכניקה הוכנסה כחלק מהמשחק וזה המקוריות שלו.

זה כמו שתגיד ש- DOMINION לא מקורי כי גם במג'יק בונים חבילה.

C r o n o

New member
הדראפטינג במג'יק הוא חלק חשוב ביותר מהמשחק

אם זה סוג האירוע שאתה משחק בו. אני חושב על הדראפט בתור חלק מוריאנט של מג'יק. לא בכל משחק תצטרך לעשות את זה, אבל גם לא בכל משחק של Rune Age תצטרך לקנות את ה-monument שלך.
ובכלל, מג'יק הוא לא המשחק היחיד שבו דראפטינג היה חלק מהמשחק. Fairy Tale, למשל, יצא 6 שנים לפני 7 וונדרז, ונוטרה דאם 3. אינטריגו/מסקס יצא באותה שנה.

sAVVy25

New member
אני אישית חושב שהוא משעמם

אין שום דבר מעניין בבניית צורות גאומטריות של בתים ואין לי מושג איך הוא זכה בפרס, כנראה כולם ישנו באותו יום

sandman2017

New member
תראו

קראתי את הביקורות , הקונצנזוס של מי ששיחק משחק אחד או שניים הוא שהמשחק לא משהו , לעומת זאת מי ששיחק הרבה אומר שהוא גילה משחק עמוק להפליא.

אז אני רוצה לבדוק אם יש משהו בזה, אין לי ספק שזה משחק של לשנוא או לאהוב, אבל יש ל מקום באוסף למשחק של שעה ובמחיר הזה זה לדעתי אחלה דיל.

אבל שוב, לא מבטיח שזה משחק לשחקני ארקהם, אבל שחקני TTR , קרקסון וכו לדעתי יאהבו, נגלה בקרוב.

sonde

New member
ההשוואה לקרקסון היא הנכונה ביותר

במשחק אין לשחקנים מה לעשות עד התור שלהם אז הם משתעממים.
בתור שלך אתה מרים קלף שאומר לך באיזה אזור אתה יכול לבנות, אבל במידה ויש לך בית שליד אזור כזה אתה חייב להמשיך לבנות ליד הבית/הבתים שיש לך.
כלומר האסטרטגיה שלך היא איפה להניח את הבית הראשון, ואז בדרך כלל אין לך יותר מידי אופציות.

שיחקתי את המשחק מספר פעמים (יותר מפעמיים) זכיתי לראות ילדים משחקים, השעמום בזמן ההמתנה הוא נוראי, ובתור שלך אתה מונח על ידי הקלף ומנסה לתמרן ליעדים השונים.
הרעיון, לוח משתנה, יכולות משתנות מלוח ללוח ו-3 מטרות שונות, מעניין ,הביצוע רחוק מלהרשים.

למעלה