King Crimson

HelterSkelter1

New member
אגב, פרעה סנדרס מגיע לארץ

בסוף פברואר, במסגרת פסטיבל הג'אז של ת"א. אני מניח שאתה מכיר לפחות את The Creator Has A Master Plan שקרימזון עשו לו קאבר.

epitaph

New member
יאפ...

מההופעה בסאמיט סטודיו.
גם Sweet Smoke עשו לזה קאבר בג'אם הפתיחה שלהם באלבום ההופעה החיה Live. משם גם הכרתי אותו, דרך דיסק שנקרא "השורשים של האסיד ג'אז" או משהו בסגנון.

Abbe Faria

New member
קלאש לא פאנק?!?!

טלוויז'ן לא פאנק?!?! צריך לאסור על אנשים שקראו יותר מ10 גליונות של מוג'ו בחודש האחרון לדבר על פאנק...

HelterSkelter1

New member
זה קצת כמו הויכוח על פרוג...

שוב עניין ההגדרות. טלוויז'ן זה בהחלט לא פאנק קלאסי. זה יותר ארט-רוק Pאנקי, אם אפשר לקרוא לזה ככה.. הגברת צודקת, אם תוציא אותם מהסצנה ומהתקופה, לא בטוח שהם היו מוזכרים באותה השורה. לגבי הקלאש - יש שירים שכן, יש שירים שלא. בו נגיד הם פחות פאנק-קלאסי כמו הפיסטולס או הראמונז.

Abbe Faria

New member
בבקשה, אני מתחנן, תפסיק...

אני לא מסוגל בשום מצב מנטלי לנהל וויכוח רציונלי והגיוני עם מישהו שטוען שלונדון קולינג או התותחים של בריקסטון זה לא פאנק, לא, אני מבקש, אתה צודק, כל מה שאתה חושב הוא נכון ואני מקבל אותו ב100%, רק בבקשה אל תגרום לי לקרוא עוד מזה... מעדיף שירה ווגונית...

אני מציעה לך להאזין לאלבומם הראשון

ה-self titled שלהם. אין יותר פאנק מזה: זו היתה שעתו הגדולה, לטעמי.

afon

New member
ציף

והאם פאנק, פרוגרסיב או פסיכודליה הם משהו מעבר ללהיות במקום הנכון בזמן הנכון ועם האנשים הנכונים? הכול זו סיצנה לא איך שזה נשמע לנו... ואת זה את לימדת אותי.

אתה צודק בעקרון

אלא שטלוויז'ן התחילו קצת קודם, ולכן המוסיקה שהם ניגנו, בפועל, לא נשמעה כמו הפאנק המוכר לנו. היא אפילו לא היתה בכיוון של הסטוג'ס או הניו יורק דולז. מילא.

melancholy man

New member
נכון

חוץ מזה, מעבר ל"סצנה" וטלוויז'ן ניגנו ב CBGS'S לפני שהתפתחה שם "סצנת פאנק", עצם זה שהם נגנו שם באמצע שנות השיבעים וזה שהם הוציאו את האלבום שלהם במקביל ללהקות הפאנק הראשונות (בעצם קצת אחרי) הופך אותם בעיני רבים ללהקת פאנק, אבל הם לא היו פאנקסטים, גם מבחינת המוסיקה, פשוט שומעים שזה לא פאנק (להבדיל למשל מהקלאש שהזכירו כאן, שם פשוט שומעים שזה פאנק, באוזן, גם בלי לדעת כלום על כלום).

Lizzy X

New member
שאלה

אגב, לפני השאלה, רק רציתי לציין שאני קוראת פאסיבית קבועה של הפורום, וכמה מהדיסקים החביבים עלי כבר נזקפים לזכותכם, אז תודה
ועכשיו לעניין עצמו- הלכתי לא מזמן לחנות דיסקים על מנת לטפל סוף סוף בבורותי בנושא קינג קרימזון, והמוכר אמר לי שאת הדיסקים כבר לא ניתן להשיג בארץ, בגלל מלחמות בין בעלי הזכויות ליבואנים, או משהו בסגנון. אז בכל זאת, איך אני כן יכולה להשיג דיסקים שלהם? ידוע למישהו על אתר בו ניתן לקנות אותם במחירים נורמליים? תודה

epitaph

New member
אם את גרה באיזור תל אביב...

אז בקצת אחרת והאוזן השלישית יש דיסקים של קרימזו, הם פשוט מייבאים ישירות מ-DGM לפי מה שהבנתי. אם לא ואין לך בעיה לקנות דרך האינטרנט אז אפשר מאתר הבית של DGM.

melancholy man

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

ונשמח לראות אותך יותר כאן! בקשר לקרימזון, כאמור, אפשר לקנות בכל חנות מקוונת ובהרבה מאוד חניות אחרות, היה איזה עניין עם זכויות הפצה בעולם, אבל החניות שמתמחות בעניין כבר למדו לעקוף את זה ובחניות אינטרנטיות מעולם לא הייתה בעיה.

Lizzy X

New member
תודה ../images/Emo13.gif

הלוואי שהיה לי יותר מה לתרום, אבל לצערי אני עוד לא מתקרבת לקרסוליים של רוב החבר'ה פה בפורום. אבל אני תמיד כאן בשקט!

זה בסדר, קרסוליים קונים בשוק

ב-7.90 לקילו ואני יכול למצוא לך כיוון ל7.60. תרגישי חופשי

jony543

New member
אחרי שיותר מדי אנשים המליצו לי על

קינג קרימסון קניתי תדיסק In the court שעליו רובם המליצו. [אפילו קניתי איזה רמסטר כלשהו נדמה לי] הם כולם מצהירים "אני שומע פרוג" "אני מנגן בלהקת פרוג" "זה אלבום גדול" בקיצור שמתי במערכת וזה אחד הדברים המשעמים. אני אפילו לא חושב שהצלחתי לשמוע אותו עד הסוף. זה בערך ההתנסות הראשונה שלי עם פרוג. [אם לא מחשיבים איזה אלבום אחד של DREAM THEATER שחבר אחר המליץ עליו בצורה מטורפת והפקסתי באמצע כי זה נשמע נורא. הקרימזונים דאגו כמובן לרדת על תאטרון החלומות בכל הזדמנות אפשרית] בקיצור, אני לא חושב שאני אחזור לפרוג בקרוב. אני לא מצליח לראות את הגאונות.

למעלה