King Crimson

FunkyMonk

New member
King Crimson

שמתי לב שהם ממש ממש כבדים לעומת שאר הפרוג שאני מכיר... כיצד מגדירים אותם בדיוק?

AMIRI222

New member
אני לא מקטלג אותם

במקום זה אני פשוט נהנה ISLANDS הוא הפייבוריט שלי

RedCherry

New member
רוק מתקדם

לא לכל מיני סגנון יש שם. ובדרך כלל, הסגנונות הם דווקא יותר כמו זרמים (כמו באומנות).

epitaph

New member
לפי המפה הזאת שברייטמן הביא...

באתר שלו הם Hard Prog, תכלס, כמו שכבר אמרו כאן הם פשוט רוק מתקדם לא צריך להגזים בהעמקה בג'אנרים לדעתי. מה שחשוב זה שאת מה שהם עשו הם עשו טוב (וכן, גם השפיעו פה ושם על מטאליסטים).

מורנא007

New member
לא כל השירים כבדים

קשה לומר על Lady of the Dancing Water מהאלבום Lizard, שזה רוק כבד. כתשובה לשאלתך, הם בהחלט רוק מתקדם ונמנים על האבות המיסדים של הג'אנר הזה.

FunkyMonk

New member
ולעומת זאת

Red כבד עד מאד, 21th century bla bla גם כן... One More REd Nightmare... ובכלל האלבום The Power To bilieve אם כי הוא הרבה יותר חדש ואולי זו הסביבה שהוא קצת יותר כבד... רוב השירים שלהם כבדים מאד לעומת הג'נסיס, הפינק פלויד והלד זפלין שאני שומע...

מורנא007

New member
../images/Emo45.gif

לא בטוח לגבי הלד זאפ. האחרונים די בלוזיים, וגם די כבדים (אומנם לא כמו רד).

FunkyMonk

New member
למען האמת,

לא יודע, אולי אתה מכיר זפלין שונה ממה שאני מכיר. כרגע יש לי את I II IV (אני לא מוצא את שלוש!! ><) CODA (ד"א, פיל קולינס מתופף כאן?) ואת האוסף שלהם (ימים מאוחרים ימים מוקדמים) הם נחשבים heavy משומה, לי הם מזכירים קצת יותר Fאנקי מאשר הבי. אני שומע בנוסף גם RHCP, ואני לא יכול שלא לשים לב לדמיון הרב בין הגיטרה של RHCP לבין הגיטרה של זפלין... התופים - גם כן... זה במיוחד בולט באלבום הBSSM של RHCP, שם זה באמת נשמע דומה (כי שם הם מנגנים פחות כבד, באלבומים הראשונים הם קצת יותר כבדים). אני ממש לא מחשיב את זפלין להבי... אני מעדיף להשאיר אותם רוק קלאסי. :)

D r o r R

New member
לפי הניסיון המועט שלי

הם מתרככים עם הזמן, אבל אני בקיא רק ב 1, 2, 4, ו-HOUSES OF THE HOLY.

2LIRONOS7

New member
Symphonic Progressive Rock

וזה באמת יותר דומה לזרמים, כמו שצישהו הזכיר כאן.

למעלה