King Crimson - Islands

King Crimson - Islands

קניתי את הדיסק לפני כמה ימים, ואני פשוט לא יכול להפסיק לשמוע אותו. לדעתי הוא דיסק מדהים ומאוד טנדרייטד, אני אפילו אגיד שהוא משתווה לאין דה קורט ואולי אפילו עובר אותו. שיר הנושא מדהים לדעתי! מה דעתכם עליו?

noamrap

New member
islands

islands is indeed a masterpiece album, that lots of crimson fans regard as a second-rate output it is true that the musicians here are less adventurous than the line ups before and after, but the atmosphere stays dark and beautiful A MUSI HAVE FOR ANY PROG FAN

jt7785

New member
אני בעיקר אוהב את שיר הנושא

האלבום זורם ומסיים בשיר ענקי (אחד האהובים עליי ביותר של קינג..) - סיום ענקי. כשהדיסק נגמר, אני חייב להודות שפשוט בא לי לשמוע אותו שוב - מה שלא קורה עם כל אלבום (לא שזה דבר טוב או רע, סתם מציין את העובדה).

אחי עבדו עליך

יכול להיות שבא לך לשמוע את הדיסק שוב בגלל ש FORMENTERA LADY הוא המשך ישיר של קטע הסיום של ISLANDS שבו שומעים את הנגנים חסרי הקרדיט מכוונים את כלי הנשיפה והמיתר. אבל בכל זאת, אולי זה גם בגלל שהאלבום הוא בהחלט אדיר (ולא מוערך מספיק לדעתי).

epitaph

New member
אלבום מדהים...

אבל לדעתי אין בכלל מה להשוות בינו לבין אין דה קורט,פשוט בגלל שהשוני בינהם הוא ממש עצום,"איים" זה אלבום שונה מכל דבר שרימזון עשו,אין אלבום אחר שלהם שאפשר לומר שעוד איכשהוא מזכיר או דומה.לפעים דווקא בגלל זה קשה לי להאמין שהוא קרימזוני...

CaerBannog

New member
לא ממש אנדרייטד...

דווקא שמעתי הרבה דעות טובות עליו, גם כאן בפורום, לתקופה הוא היה הקרימזו האהוב עליי, בהחלט אחד האלבומים היותר טובים שלהם, שלושת השירים הראשונים הם לדעתי מה שעושה אותו כ"כ טוב (פורמנטרה לייד, סיילרס דרים,לטרס). לבאז בורל יש אחלה קול. זהו להפעם

mr oysterhead

New member
אני דווקא לא מת עליו

מבחינתי זה אחד האלבומים שהוציאו לפרוג את השם הרע הזה של יצירות שנמשכות יותר מדי זמן ובלי טעם.

epitaph

New member
זוהר,לפעמים בא לי להביא לך לאטמה...

ולהוציא לך את המקל שתקוע לך בתחת. :)

epitaph

New member
עוד חודש וחצי ככה...

יש לי רגילה,ואחר כך בתקווה שקצונה (אם הבעיות גב לא יהוו בעיה ואם לא יעיפו אותי על משמעת מהקורס מפקדים). אני אראה אותך ואתה תחטוף ממני כבר ברגילה. :)

river man

New member
לא קשור לכלום

בהחלט האלבום האהוב עלי של הלהקה מאז ומעולם, ואחד האהובים עלי בכלל גם שיר הנושא המרגש, הוא כו מרוחק וכביכול רגוע מדי...אבל בהחלט מחולל סערת רגשות כשאתה מפנים אותו - אלבום אוטופי

למעלה