King Crimson - תוצאות הסקר

B a z a

New member
King Crimson - תוצאות הסקר

In The Court Of The Crimson King - 12 pts Larks' Tongues In Aspic - 7 pts Lizard - 6 pts Red - 5 pts In The Wake Of Poseidon, Islands, Starless And Bible Black, Discipline, The Great Deceiver live 73-74, ProjeKct Two - 1 point each טוב, אין הפתעות לדעתי, חוץ מליזארד, שחשבתי שלא יקבל כ"כ הרבה קולות (יחסית). מצורפת התמונה של גב העטיפה, בשביל המקוריות

RamiSun

New member
אני דווקא מופתע

מהמקום הנמוך של ליזארד, הייתי משוכנע שהוא יגיע שני. על המקום הראשון באלבומי קינג קרימזון אין קרב. למעשה הקרב היה על המקום השני, ולדעתי זאת הפתעה.

bentzi55

New member
תגידו למישהו יש מושג...

איםה אפשר לקנות את בתוך בית המשפט..?

epitaph

New member
כל חנות דיסקים...

לפחות באלה שמכבדות את עצמן...
וזה "בחצרו של..." ולא "בתוך בית המשפט...". כן, קטנוניות, אני יודע.

bentzi55

New member
קורט זה לא בית משפט? אופס.. :p

בלכ מקרה, מישהו אמר לי שהפסיקו לייצר את הדיסק יש לכם מושג משהו על השמועה הזאת?

JohnPaul

New member
כן, נו, זה מה שאמרתי

וזה מיותר להגיד "בחצר מלכותו של מלך הארגמן", אתה לא חושב? אפשר להגיד "בחצרו של מלך הארגמן" או בסמיכות "בחצר מלך הארגמן", אבל הכי טוב זה לשמוע את זה וליהנות.

amit7349369

New member
בטאוור רקורדס יש אחלה מבצע

דיסקים חובה ב-50 ש"ח בלבד: In the Court of the Crimson King Fragile Aqualung Songs From The Wood Thick as a Brick ...

Anuerysm

New member
אחלה מבצע?

אלה אלבומים שנמכרים במסגרת "דובדבן במחיר מתוק", הם האלבומים היחידים שעולים ככה במקום היקר הזה מהסיבה הפשוטה שאסור לחרוג מהמחיר הקבוע הזה (אבל מותר לרדת ממנו), וזה הדבר הכי זול במקום הזה וזה פשוט מגעיל.

pinnacle

New member
אחלה מבצע 2

את הדיסקים של "דובדבן במחיר מתוק" מוכרים בדיסק סנטר ב-39.90 ש"ח בלבד, חוץ מזה ניתן למצוא שם דיסקים רבים במחירים מוזלים ואפילו...פרוג(בעיקר המיינסטרים של הפרוג אבל לא רק)!

B a z a

New member
חזרתי...

נדפק לי המחשב בבית אז הייתי בלי אינטרנט כל הסופשבוע... אני רואה שלא קרה פה שום דבר משמעותי ב-3 הימים האחרונים

למעלה