kindle

littlerunaway

New member
kindle

יש אפשרות לקנות אותו איפשהו? אמזון לא עושים משלוחים לישראל. אבל אני מתה לשים את ידי על אחד כזה...

הקינדל הוא של אמזון

גם לסוני יש קורא וגם להרבה חברות אחרות. קינדל יד2 אפשר להשיג באיביי, ושם בטח יהיה משלוח לארץ. וקורא חדש מהחנות אפשר להזמין בכתובות המצורפות, שעושות משלוח לארץ (ויש עוד כמה חוץ מאלה).

נייה, את יודעת הכל על שופינג

ולא יודעת מה זה קינדל? בושי והיכלמי לך! לכי לעמוד בפינה עם הפנים לקיר!

niya

New member
עמדתי../images/Emo10.gif

נגמר העונש שלי?

T i k t a k i t

New member
אני חושבת שבאיביי .

השאלה היא אם את רוצה דווקא קינדל -בכ"ז הוא מוגבל לפורמט הספרים שמוכרים באמזון אם אני לא טועה לי יש סוני פוקט רידר שקורא גם PDF גם EPUB וגם את הפורמט של סוני, וזה מעולה לגמרי. האמת היא שאם לא התזמון -היה לי מי שיביא מארהב -בניתי על לקנות את הקורא של kobo http://www.koboereader.com/

littlerunaway

New member
היי

איפה קנית את שלך? בארה"ב? ה KOBO נראה נחמד אבל אני לא רואה שאפשר להזמין, ולישראל בטוח לא... ראיתי מלא אנשים שמוכרים קינדל באיביי אבל אף אחד לא שול מחוץ לארה"ב, ולצערי אין לי משפחה או חברים שם.

T i k t a k i t

New member
לי הביאו מארה"ב

אבל את הסוני ספציפית ראיתי גם באיביי כולל אפשרות משלוח לארץ, ולדעתי גם את הkobo ראיתי שם לאחרונה , (די התלהבתי ממנו אז טרם מחקתי את החיפוש השמור שלי באיביי למרות שכבר קניתי רידר
)

littlerunaway

New member
היי שוב

מצטערת לשגע אותך עם שאלות... בעיקרון אני מחפשת אחד שיהיה פתוח לכמה שיותר פורמטים של קבצים. ושיהיה הכי קל להוריד אליו ספרים ( לא מכשיר שמקבל רק אתר אחד או משהו כזה). איך הסוני שלך, את מרוצה ממנו?

T i k t a k i t

New member
אני מאוד מרוצה ממנו

אם כי מדי פעם מתלבטת שמא הייתי צריכה לקנות את הדגם עם מסך 6 אינץ' (שלי 5) אם את רוצה אפשרות לכמה שיותר פורמטים הקינדל לא בשבילך לפי הידוע לי... לגבי פורמטים- ברגע שהרידר תומך בPDF וEPUB, יש תוכנה שממירה בערך כל פורמט אחר לפורמטים האלה ואין שום בעיה. התוכנה היא חינמית ושמה calibre הרידר שלי מתחבר למחשב בUSB, ואז מעבירים אליו ספרים בקלות -או על ידי התוכנה של סוני או על ידי הCALIBRE הנ"ל. הטעינה שלו מספיקה לכמה שבועות בערך, ונורא נורא נוח לקרוא בו. מאוד כיף לי שיש לי 30 ספרים בשליפה בתיק ברגע נתון. מה שכן אני קוראת בעיקר באנגלית אז לא בדקתי תאימות לעברית או שפות אחרות, כי לדעתי הרידר שלי כמו שהוא מגיע מהחנות מסתדר רק עם אנגלית.

littlerunaway

New member
אנגלית זה לא בעיה

גם אני קוראת בעיקר באנגלית... השאלה היא האם זה בטוח לקנות מוצר כזה מאיביי שעולה בסביביות ה1000 ש"ח?

T i k t a k i t

New member
1000 שח?

הפוקט עולה 1000 שח בקניה בארץ, אז עדיף אולי לרכשו כאן... מבחינתי עד כה קניות מאיביי זה מאוד בטוח בגלל הביטוח שיש מטעמם. כבר קרה שקניתי משהו , לא קיבלתי אותו והמוכר "מחק את עצמו" מאיביי בכלל. קיבלתי את כל כספי בחזרה מפייפל, אחרי מילוי פניה אליהם ובלי שום בעיה.

littlerunaway

New member
לא בטוח 1000 ש"ח

אלו המחירים בערך שראיתי לקינדל, אז הנחתי שהסוני יהיה דומה. איפה אפשר לרכוש אותו פה בארץ?

T i k t a k i t

New member
משום מה אני לא מצליחה לאתר את האתר

אנסה בהמשך.. רידר כמו שלי יש עולה בארה"ב 149 דולר, וראיתי מחירים די דומים באיביי. +משלוח של 30 דולר נאמר. קינדל עולה 249 אאל"ט...

למעלה