kindergarden in Hertzelia

kindergarden in Hertzelia

Hi, our 4 years old (PDD NOS) child should go to Gan Hova next year. Can any of you recomend on a good place in Hertzelia that supports "Shiluv" and has a dedicated teacher for this purpose. Have any of you struggled with Hertzelia clerks in regard to a regular gan Hova for a PDD child? Thanks a lot Sharon

snooopi

New member
תרגום

היי הבן שלנו בן 4 אמור ללכת לגן חובה בשנה הבאה. האם מישהו יכול להמליץ על גן טוב בהרצליה שתומך בשילוב ושהגננת מסורה לנושא? האם למישהו היה בעיות בהשמה של ילד PDD בגן חובה רגיל? תודה רבה שרון

b o t t e n

New member
אנחנו לא מהצלייה, אבל יכולה לנסות לעזור.

אני מבינה שכרגע את גרים בחו"ל ומתעדים לשוב ארצה. ראשית, וודאי כי יש לך את כל האיבחונים והמלצות מהמסגרת הלימודית הנוכחים מתורגמים לעיברית. שנית, שילחי את החומר ובקשה מפורטת, מוסברת ומנומקת למה שאתם רוצים בשבילו הן למח' החינוך בהרצלייה והן למח' הרווחה. לרווחה כדאי להוסיף שתרצו סומכת לאחה"צ או לגן עצמו, כדי להקל על ההתאקלמות. הרצלייה כעיקרון ידועה כעיר עם חינוך טוב. אבל אני לא מכירה שם גנים כדי להמליץ לדחוף לאחד ספציפי.

תודה

לצערי בעבודה אני יכולה לכתוב רק באנגלית. אנחנו לא מחו"ל אלא מהארץ וזקוקים מאד לטיפים לגבי גני חובה בהרצליה שבהם הגננת תומכת וטולרנטית לשילוב PDD מתוק.

למעלה