kind of OBE

Dazed&Confused

New member
kind of OBE

מכיוון שיש פה לפחות שני אנשים שדעתם וניסיונם במסע אסטרלי וחוויות חוץ גופיות מאוד מעניין אותי, אני אשאל... זכור לכם מקרה שבו המודעות שלכם יצא מנקודת המבט הרגילה שלכם, וטיילה לדוגמה, אל הברך? ואפילו ראיתם מאותו המקום את שאר גופכם.

Dazed&Confused

New member
קרה לי. אספר בקצרה

היית בשיתוק שינה, רחוק יחסית מחלום. רציתי או לדחוף עצמי לחלום או לדחוף עצמי מהגוף, ובסוף זה הלך יותר לכיוון של יציאה מהגוף. (יתכן שזה היה ´חח"ג´ בסגנון שממנו אתה מתחיל חלום לפעמים, לא פחות מאשר יציאה "אמיתית") הרגשתי כבר את הגוף האסטרלי או איך שלא תקרא לזה יותר חופשי לתנועה, הייתי במצב התודעה הנכון וחשתי את התחושות המסוימות שמתאימות. ניסיתי לזוז קצת ואז זזתי "למטה", לכיוון מרכז הגוף שלי. ראיתי את הגוף שלי מתחת לסמיכה מנקודת המבט של הגוף התחתון. רציתי לזוז לצד שמאל שלי, כאילו שאני מתגלגל מהמיטה. הרגשתי שנפלתי מהמיטה וקמתי להסתכל על המיטה כדי לראות את הגוף שלי, וגם לבחון את החדר (כדי לאמת את היציאה). לא ראיתי את עצמי במיטה,היא הייתה ריקה (אני בטוח שהגוף הפיזי שלי לא קם מהמיטה, 100%). בשלב הזה זה היה חלום אני כמעט בטוח. כי הסתכלתי על הקיר ואיתי מחשב מיוחד על הקיר של החדר שלי... מחשב שהוא גם מראה. בכול אופן קצת אחרי זה התעוררתי. בסוף יצא טיפה ארוך (ואני תוהה איך דברים מסוג זה הם כבר לא ביג דיל בשבילי).

Cheetah

New member
ניסיתי פעם לכתוב ב"דרך הלוחמים"..

משהו על תשומת לב... אני כבר לא זוכר מה כתבתי, אבל התכוונתי לזה שדברים מסויימים צריכים להישאר ביג דיל וצריך למצוא דרך לשמר אותם ככאלה. (כי אז תיהיה יותר תשומת לב.. יותר עוצמה.. בלה בלה בלה) ומה שסיפרת לא נשמע גם לי ביג דיל.. משהו שקרה לי כשניסיתי אתמול משהו שקראתי באומנות החלימה, ללכת לישון בתוך החלום בדיוק לאותה תנוחה בה אני נמצא במציאות. אז עשיתי את זה, כשנשכבתי במיטה בחלום, התחילו להתחרבש לי כל החושים, ממש כאילו עשו סלט מהגוף שלי, ולי עוברות בראש מחשבות אנילטיות רגועות ("מממ.. מאוד מעניין.. ככל הנראה אני מרגיש את היד שלי עוברת דרך הגב")

Dazed&Confused

New member
אני בדרך כלל משאיר תשומת לב

אני חושב שצריך לשמור על תשומת לב ועם זה לא להשתגע... להיכנס לפאניקה או משהו כזה. עדיף לא להיות אפאתטי, לשמור על ההתרגשות...

Variety

New member
לא אל הברך אבל...

הייתי איזה מטר וחצי מעל הגוף והסתכלתי לתקרה. אבל איכשהו חזרתי חזרה. חלומות פז, Variety-

למעלה