KILLING MY דשא SOFTLY

baduist

New member
KILLING MY דשא SOFTLY

:) בשנה שעברה ביקשתי את עצתכם, כשהדשא שלי נאכל ע"י פרפרים קטנים, או משהו כזה.. אני לא זוכר את ההשם המדוייק. לאחרונה אני נתקל בתופעה קצת דומה, אבל שונה:) הדשא שלי בקצוות נראה אחרת לגמרי מהדשא במרכז: במרכז העלים ירוקים, רחבים, יפים ובריאים. בקצוות, העלים דומים יותר למחטי אורן, וצבעם דהוי וכהה יותר.... הבעיה היא שהתופעה מתפשטת לכיוון המרכז, וכל בוקר אני מגלה שיש לי פחות דשא ויותר "דשא-מחטי-אורן":)..... האם אתם יודעים במה מדובר? ואיך מטפלים בזה?

ruven46

New member
ידידי ! הדשא נראה לי, מאוד צמא !!!

תן לו מכת מים ! 5 דקות פעמיים שלוש ביום ! או עם אקדח המים ביד....טפל באזורים הצמאים ! כשהוא צמא הוא מתכווץ כדי לחשוף כמה שפחות שטח לשמש...

baduist

New member
יש עוד אופציות? כי אני סה"כ משקה

אותו המון, אני יוצתר מפחד להשקות יותר מידי, מאשר הפוך. בכל מקרה, גם אם זאת הבעיה, כמה זמן אתה מעריך שייקח לו לחזור לעצמו?

ruven46

New member
נסה לתת יותר פרטים....?!

איזה סוג דשא זה ? זיבלת אותו ? כמה שמש הוא מקבל ? כמה מים הוא מקבל ? אתה יודע על איזו אדמה הוא יושב ? גם אצלי, יש דשא מסוג "אל טורו" ואם לא קיבל מים בחום הזה, העלים מתכווצים והופכים להיות נוקשים, דקים ודוקרניים. מאותה סיבה שצמחי מדבר כמו קקטוסים, לא מעוניינים להפסיד מים ולכן מגדלים להם עלים קוצים.

למעלה