גם אני הייתי מצטרפת אבל... יש שביתה
C CitizenErased New member 27/2/07 #12 ובהתאם לכותרת... אההההההההההה רייג' אגיינסט דה משין התחילו להכריז על הופעות חדשות בארה"ב. למה הן ביולי-אוגוסט? ולא באפריל?!
ובהתאם לכותרת... אההההההההההה רייג' אגיינסט דה משין התחילו להכריז על הופעות חדשות בארה"ב. למה הן ביולי-אוגוסט? ולא באפריל?!
C CitizenErased New member 27/2/07 #14 וואללה? ../images/Emo3.gif ... היה את השיר הזה לפני כל הופעה של מיוז בצרפת. כמה לא מפתיע.
M Musedol New member 28/2/07 #35 לא יודעת כמה זה מפתיע או לא, הרי לא הייתי שם ניחא, מתה על השיר זה אניוואי
מ מדHIMה New member 27/2/07 #15 OMG ידעתי שראיתי את ג'ראד לטו איפהשהו והיום ריאתי את אגדה עירונית הוא היה מה זה חמוד שמה וואי פעם ראשונה שאני שמה לב לעיינים שלו (באלי לנשק אותו חחחחחחח)
OMG ידעתי שראיתי את ג'ראד לטו איפהשהו והיום ריאתי את אגדה עירונית הוא היה מה זה חמוד שמה וואי פעם ראשונה שאני שמה לב לעיינים שלו (באלי לנשק אותו חחחחחחח)
G Gadook New member 27/2/07 #16 סעמק, אני עדיין חולה! אבל לפחות אני לא לומדת מתמטיקה עכשיו.. ושאלה לכולם- מה עדיף, מרק עוף או איטריות?
סעמק, אני עדיין חולה! אבל לפחות אני לא לומדת מתמטיקה עכשיו.. ושאלה לכולם- מה עדיף, מרק עוף או איטריות?
G Gadook New member 27/2/07 #31 נהדר, הכנתי אחד מכל אחד ../images/Emo3.gif אבל קודם אכלתי איטריות בזכותכם
E elknetld2kil New member 27/2/07 #30 יש שמועות על DVD בהופעה עם בונוסים. Phobia יצא באוגוסט 06 והסינגל החדש מתוכו הוא Breath. עוד אין מידע כרגע על סינגל הבא והלהקה מופיעה נונ-סטופ. הבחריה שלי: Dance With The Devil או Evil Angel.
יש שמועות על DVD בהופעה עם בונוסים. Phobia יצא באוגוסט 06 והסינגל החדש מתוכו הוא Breath. עוד אין מידע כרגע על סינגל הבא והלהקה מופיעה נונ-סטופ. הבחריה שלי: Dance With The Devil או Evil Angel.