Kill me now

WatchMeWatchYou

New member
Kill me now

שמעתם שפריס הילטון תשחק בתפקיד אורח בפרק 5 של על טבעי? !?WTF לכתבה על הידיעה לחצו כאן

sapiruush

New member
חחחחחחח *ספוילר קטן על העונה חמישית*

בטח זה יהיה בפרק שדין יקח את קסטיאל לבית זונות . אני כ"כ שונאת אותה

gali109

New member
חח מתאים לה...

באמת מה היא קשורה היא בקושי יודעת לשחק...

Heaven Forbid

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מחשבותיי בדיוק

darklighter

New member
../images/Emo45.gifיש מצב../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif

חחח הולי שיט..../images/Emo3.gif

והגיוני ההשערות שלכן
מה היא משתתפת בסרטי אימה כל הזמן?! הבחורה הזאת היא סרט אימה מהלך בעצמה

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif הבחורה הזאת חיה בסרט ../images/Emo3.gif

דווקא יהיה מצחיק לראות אותה בסדרה חחח

Heaven Forbid

New member
../images/Emo153.gif

חהחה זו בדיוק הייתה התגובה שלי כששמעתי על זה.
אומרים שהיא תשחק Shapeshifter שהופך לפריס הילטון, אז היא תשחק את עצמה או משהו. יש כאלו שבכלל אומרים שזה סתם תכסיס ושקריפקי מנסה לעבוד עלינו. תכלס, זה באמת מוזר אם יביאו אותה לתוכנית, כי ג'נסן ירד עליה ועל אחותה בפומבי בתוכנית של צ'לסה הדלי וג'ראד לא הכי הסתדר איתה על הסט של 'מוזאון השעווה'. ואכישהו אני בספק שמישה אן ג'ים יסתדרו איתה.
טוב, בואו נקווה שהורגים אותה בחמש דקות הראשונות והיא לא מדברת.
לקריפקי יש חוש הומור טוב, ונראה לי שאם הוא באמת יביא אותה, זה יהיה כדי להרוג אותה בדרך הכי אכזרית ולצחוק עליה.

to the end1

New member
אנחנו לא היחידות שאוהבות את אלונה טל בתוכנית

על טבעי.מעריצים מארה"ב,טקסס וקנדה ובעוד הרבה ארצות ביקשו שאלונה טל תחזור לתוכנית בעונה החמישית אחרי שהיא כבשה את לבם.היא אפשר בלעדיה היא כזאת מתוקה...
הכול כתוב בכתבה באתר מאקו. http://www.mako.co.il/entertainment...e221006.htm&sCh=46bbe76404864110&pId=55227376

יהייייייייייייייייייייייייייי ../images/Emo23.gif../images/Emo13.gif

אני כה מאושרת!!! אני ממש שמחה שאהבו אותה לא רק בארץ! איזה כבוד זה..כל הכבוד להם שעבדו קשה כדי לנסות להחזירה לסידרה! האמת שגם היא היתה בכל כך הרבה מהכנסים של הסידרה מאז שהיא עזבה אז בטח המעריצים התאהבו גם באלונה עצמה ורצו להחזיר אותה. וכ"כ נהנתי מהמחשבה שיש איתם ישראלית בסידרה שכה צמודה לג'נס! חבל שאין לי קשר איתה

זה מחזיר אותי ל-1X05

עכשיו דין יוכל לדעת בוודאות אם הוא באמת "נראה כמו פריס הילטון". XD אררג. פשוט שונאת אותה. מה הולך להיות הצעד הבא בקריירה שלה? הצטרפות לקבוצת כדורגל אצטקית?

gali109

New member
ככל הנראה

אלונה טל תופיע בעל טבעי בעונה החדשה בפרק 2 זה מה שידוע עד עכשיו לפי האתר הרשמי באנגלית של אלונה טל!

darklighter

New member
Kill me now as well../images/Emo122.gif|קיר|../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

Why Kripke, why????????? אני מקווה לפחות שהיא לא תגע בבנים או תפלטרט איתם ושירדו עליה ושהיא תמות מהר

Charmed Or

New member
את יודעת,../images/Emo58.gif../images/Emo112.gif

מסתבר שקריפקי *כתב* אותה בפרק, ואז ביקש ממנה לשחק אותו. מה לעזאזל נסגר עם הבחור?! והיא תשחק את עצמה. בתור יצור דמוני מרושע. אני לא בטוחה אם היא תהיה אחוזת דיבוק או לא XDD ובפרק 5 (דין לוקח את קאס לבית זונות ב3
).

למעלה