KILL BILL VOL.2 - לא כזה גרוע

KILL BILL VOL.2 - לא כזה גרוע

היי חבר'ה מזמן לא ביקרתי כאן. אז קודם כל שלום רב ומה שלומכם? אתמול קפצתי לראות את הסרט "להרוג את ביל -2" ואני חייבת לציין שהוא לא ממש היה גרוע. זהירות - ספויילר !!!! הצחיקו אותי האימונים של "בלק ממבה" אצל המאסטר הסיני שנראו קצת יותר מגוחכים מהאימונים של נער הקרטה. ומאחר ואני הייתי אחרי אימון זה הצחיק אותי שבעתיים. בכל אופן - מומלץ בחום. אל תצפו להרבה קרבות אבל יש כמה תובנות מעניינות (ע"ע: סופרמן, ספיידרמן ושות') צפייה מהנה. ד.ק.

ראיתי את המרתון - זו חוויה אחרת

למרות שכבר ראיתי את הראשון, לראות אותם ברצף אחד אחרי השני זו חוויה מיוחדת. לגבי האימונים בקונג פו- זה עוד הומאז'. אני זוכר לפחות 15 סרטים שונים (לא כולל כאלו המבוססים על סלט חופשי מכמה סרטים אחרים) פרי תעשיית הקולנוע של הונג קונג, בשנות ה70 וה80. זקנו של הזקן, העמידה על החרב, הבוז לתרבות היפנית וליפנים בכלל - מכונת הזמן של טרנטינו עבדה שעות נוספות לשלוף אותם מהסרטים הישנים ההם, כ"כ נאמן למקור. אגב, לא מבין למה האזהרה בעניין הקרבות. הקרב נגד ביל, למשל, הוא לדעתי קרב 1:1 הטוב ביותר בשני הסרטים (השימוש בנדן כדי לכלוא את להב החרב היה מבריק, לדעתי. זה קיים גם באיידו כטכניקה מוכרת?) התובנה לגבי סופרמן הייתה נכונה בעבר, אגב. קומיקסים השתנו מעט מאז, כולל ז'אנר הסופר-הירוז.

nitzano

New member
../images/Emo24.gifאחותי

סרט מדליק . בנוגע לשימוש בנדן כדי לכלוא את להב החרב .... נו טוב , אולי כבר התרגלתי שהטריק הזה מופיע כל ראשון ורביעי בסדרות קונגפו-סבוניות . אניאישית אהבתי את הפארודיה על סרטי א"ל ישנים ובכלל המוטיבים מסרטי מערבוני ספגטי , כל הכבוד לטורטליני על ההשקעה .

למעלה