Kieslowski

Kieslowski

שאלה. כל הטלנובלה הזו עם גלי והאלון הזה, זה קורה באמת? כי ראיתי כבר הרבה דברים. חשבתי שראיתי כאן כבר הכל. בכזה דבר - טרם נתקלתי. אין גבול לטירוף, כנראה. והפעם... זה אפילו לא מצחיק. מסכן אלון. (לא לכעוס גלי. זו רק דעתי כמובן... זכותך להמשיך בשלך)
סקסופון

נגה...

New member
נו טוב............

ואת "החיים הכפולים של וורוניק" ראית כבר??!!.. וזו ממש לא טלנובלה, תאמין לי...איך הוא אמר ההוא, החוזה הגדול "אם תירצו אין זו אגדה" אבל שייקספיר היה אומר-.. " האם איני חושב עליך כשאני עוזב את טובתי ואת עצמי לשכוח מעדיף?..." CXLIX נגה.

יש לי רעיון (מה דעתכם\ן?)

בכל פעם שחבר\ת פורום י\תבחר להראות לכולנו את הכביסה המלוכלכת שלו\ה, מה שלא עומד בניגוד לכללי הפורום (במידה ואין אאוטינג) נעניק לו\ה את אות הכביסה המלוכלכת היוקרתי. כך יוכלו אלה שאוהבים את הדרמה לקרוא, ואלו שלא, להמנע.

אולי עם האות

מי שיאבד עשתונות לרגע ויחשוב כן להוציא את הכביסה לרשות הכלל יעצור לעוד דקת מחשבה...ואולי לא.

נשית~37

New member
לא נראה לי...

עם כל המלל של ההודעה...היה לה הרבה זמן לחשוב חחחחח עזוב, הקיטורים זה חלק מהעניין כאן, יש העושים זאת בטוב טעם (חחחחח לימור) ויש המגזימים. התרגלנו..

נגה...

New member
וואלה, אחלה רעיון יצירתי

אתה חושב שכדאי יהיה להוסיף את זה לאות??!! ובמקרה וישנה טעות בכתובת, העתק הדבק של השורה מתחת http://www.smilepop.com/index.cfm?action=viewcard&content_id=456&page_id=456 נגה.

מרי-לו

New member
פעם היה כאן...

אייקון של חבל (כזה שנראה כמו קשר... זוכר?) חבל שמחקו אותו זה יכול היה להיות אחלה "אות" ל"אות הכביסה המלוכלכת"... חבל כביסה כאילו... הבנת? ולפי כמות ה"כביסה" שיש כאן כדאי שתלך לעשות "כרטיס קבלן" בהום סנטר כי לדעתי אתה תזדקק להמוןןןןן חבלי כביסה בזמן הקרוב...

האמת על אהבתם של גל ואלון../images/Emo7.gif

הוא אהב אותה,היא אהבה אותו. מקווה עבורם שהם יצליחו למצוא את הדרך להיות יחדיו. פעם פרחו סביונים, פעם אהבות היו רק אגדות - לימי האח העצובים. פעם פרחו שושנים אדומות, בדם נסיכים ונסיכות קסומות. תהיו חזקים, והמשיכו לשמור על אהבתכם - הרחק מעיניהם האכזריות של האנשים. יגעת מצאת - תאמין!

נגה...

New member
ובשידור חוזר.... מהדורת 2002

הגענו שוב פעם למצעד שנים עשר השליחים. היד תהייה עדיין נטויה והמקלדת תמשיך לרצד באור יקרות. נגה. למה לא מספרים לנו שהגיעו שוב ימות המשיח.

למעלה