Kidz עוזב את הוט?

Guy The

New member
קראתי כבר כמה ידיעות ומכמה אנשים בתעשייה שאני מכיר, שטוענים שערוץ קידז עוזב את הוט והוט יחזירו את ערוץ הילדים / יעלו ערוץ מקורי חדש. זה אמור לקרות כבר ב- 31 בדצמבר ולכן גם לא מתפרסמת שום ידיעה על סדרות חדשות של קידז בהוט (מחליפה לתחנה, קומדיה במקום מורובוט ועוד) מה אתם אומרים- זה נכון?

Roei152

Well-known member
מנהל
העיקר רומי עוזבת , במקמה תבוא נטע המוצלחת יותר... עם בןו הזוג המוצלח יותר מגילי ...

YossihNew

Well-known member
זה רק כי אתה שונא את הזוגות המוצלחים שלי וכועס שירון לא קיבל זוגיות נורמלית.

מה שאתה שכחת זה שאתה פסלת את נטע בהתחלה כי חשבת שלא מתאים לאצולת השיער האהיבה לשחק דמות כזאת. אני נאמן לשירה לנצח, ואני לא נותן לדמויות שלה להתחרות אחת בשנייה. ההבדל היחיד הוא בשיער (לקים היה שיער פלטינה מהמם!).

Roei152

Well-known member
מנהל
ירון לא קיבל זוגיות נורמלית?? מה עם אלומה?
לא שכחתי .. איך אשכח
, אבל הייי אתה שכחת שיש עונה שנייה לספיידרז!!! פגיעה במיכל...

YossihNew

Well-known member
עברו המון דברים מאז מאי 2020, רועי, סגרים נפתחו ונסגרו, דירות התחלפו ותאג"ד קרו.

זוגיות *נורמלית*, לא כזאת שהשחקנית אומרת שמבחינתה בוזי ואלומה לנצח...

פוסל נטע על בסיס שיער שכמוך.

Roei152

Well-known member
מנהל
אז מה ? גם לי קרו המון דברים בפן האישי והכללי , ובכל זאת לא שוכח שלפלמ"ח (הסדרה הפחות אהובה ) יש עונה שנייה ..

YossihNew

Well-known member
כן, זה כי אביב כותבת...

במקרה של ספיידרז הייתי באאוט כל הסדרה, היה הזוי.

Roei152

Well-known member
מנהל
זאת פחות הסיבה שאני זוכר שיש עונה שנניה לפלמ"ח , זה שאביב כותבת אותה...

כרגע מישהו פירסם בויקיפדיה, לא יודע עד כמה זה אמין כרגע כי כל אחד יכול לכתוב, אבל בהחלט יש סיכוי שקידז עוזבים

Guy The

New member
לא יכול לפרסם את המקור שלי
ישלי חברים מהתעשייה (אני ניהלתי בעבר עמוד שנקרא The israel TV עם 10 אלף עוקבים, איתי בטח זוכר אותי) אבל המקור הזה די אמין, זה נשמע די הגיוני
לא הייתי מניח שערוץ הילדים יחזור להוט, כי ערוץ הילדים די גוסס כרגע, אבל ללא ספק יכול להיות שהוט יפתחו ערוץ ילדים חדש. נחכה ונראה..

Roei152

Well-known member
מנהל
תודה בכל אופו ..
נהיה כבר בלאגן מרוב ההחלפות..

ET4G

New member
קראתי איפשהו שזה נכון, ערוץ הילדים לא יחזור להוט כי הוא יקר להם מידי...
השמועות אומרות שהוט יעשו עסקה עם כאן וירכשו זכויות לערוץ מיוחד שירחיב את כאן חינוכית וייקרא כאן ילדים, ובו ישודרו סדרות בלעדיות בנוסף לסדרות החדשות שאמורות להגיע... אבל גם זה לא אושר וזה רק שמועות בינתיים... נקווה שבקרוב תצא הודעה רשמית כלשהי...

למעלה