kickflip אם יש מישהו בפורום הזה ונוסע על סקייטבורד אז שיגיד לי איך עושים kickflip
T tony howk New member 24/5/02 #1 kickflip אם יש מישהו בפורום הזה ונוסע על סקייטבורד אז שיגיד לי איך עושים kickflip
E Element 4 Life New member 24/5/02 #2 תתאמן ואז תצליח.... אין שיטה מיוחדת אני למדתי בזה שסתם נסעתי וניסיתי קיקפליפ ואז פתאום גיליתי איך לעלות מעליו אין נוסחה מיוחדת ללמידת קיקפליפ
תתאמן ואז תצליח.... אין שיטה מיוחדת אני למדתי בזה שסתם נסעתי וניסיתי קיקפליפ ואז פתאום גיליתי איך לעלות מעליו אין נוסחה מיוחדת ללמידת קיקפליפ
T TIS New member 24/5/02 #3 פרסמתי פה לא מזמן הודעה ובה הוראות איך לעשות קיקפליפ. תחפש קצת אז תמצא אותה.
K kichi mullen New member 24/5/02 #4 tony howk ימטומטם.. ימפגר מזה" אם יש פו מישהו בפורום שהוא נוסע על סקייטבורד והוא יכול להסביר לי איך עושים קיקפליפ".. ימפגר זה פורום סקייט אז על מה נראה לך שיסעו פו על קורקינט..
tony howk ימטומטם.. ימפגר מזה" אם יש פו מישהו בפורום שהוא נוסע על סקייטבורד והוא יכול להסביר לי איך עושים קיקפליפ".. ימפגר זה פורום סקייט אז על מה נראה לך שיסעו פו על קורקינט..