kibinimat

Hermes5

New member
kibinimat

ze lo oved what is going on Sparkness ?? how can I live without my original nik? I have been reduced to Hermes5 nothing works, no spaces, no capitals nothing ! If I catch the manyak that is using my nik I'll pull his "sort & curlies" nu tov...lo nora laesek...laesek... how do I get to right hebrew? אה ואללה הרגע גיליתי את המקלדת

Hermes5

New member
אההה nice

אני אסקס בוי לדאבוני ומה יש לכבודו בהמפסטד? מה רע בטוטרידג' ? ארבעה כיווני אויר, מים זורמים חופשי לכל הכיוונים...בהמפסטד יש עקרבי ונחשים וכל מני מנייאקים מיסתובבים שם. סתם ...אחלה מקום המפסטד...יש שם מסעדת דים סאם נהדרת (אם הצלחת להתגבר על תעתועיי החניה

חצי מהמשכורת הולכת על דוחות

חנייה בעיר הזאת, במיוחד שהולכים לאכול קרפ' אצל הצרפתים האלה שפתחו תדוכן הוא ליד הפאב של ההומואים.. מה רע באסקס? אחלה מקום למצוא חתיכות או סתם לשטוף תעיניים..

Hermes5

New member
לא מאמין

ה קרפ' ליד ההומואים עדיין מגלגל ביזנס? לא יאומן. הדוכן הזה עומד שם עוד מליפני שלרחובות של המפסטד היו פסים צהובים. אסקס סבבה, רק שמאז שהיתחתנתי אני קצת מיתקשה ליפזול לכיוון faces מחמת אלימותה של אישתי. אבל אני משוכנע, לי הכמה הצצות שהצלחתי להגניב, שאורך הרגליים הממוצע באסקס גדל בכמה סנטימטרים ספורים. חוץ מ זה אני מבלה את רוב שעות הפנאי שלי בנסיעות לאזור שלך, והnorth circuuler שיהיה בריא, תמיד מפוקק. ימח שמם פקחי התנועה Hermes

little wave

New member
היי, אסקס בוי.....

איפה באזור אתה ממוקם? (
אסקס גירל - לשעבר)

little wave

New member
הצונמי גרה תקופה ב.....

וודפורד גרין, ואח"כ נדדה לכיוון לאוטון לחצי שנה והיום היא במערב העיר בקיו.

אכן קיים הדוכן הזה, וגם בשלג עמדו

אנשים בתור, אשכרה מוצג היסטורי הקרפ' הזה, וה-north circuler אכן פקוק תמיד, ואם יצא לך פעם לנסוע עליו כמו בנאדם, דאגו גם לזה ומלאו אותו במצלמות..

ribber

New member
O M G !

אסקס בוי? אתה יודע מה אומרים עליכם, לא? LOL שלום מקורבי

Sparker

New member
הממ...

מה עם במקום H אתה שם |-| ?? או H€RM€S?? (לא נראה טוב) או H£RM£S?? (רק שתדע שעם ASCII אי אפשר להכנס לצ'אט...) או ??HÆRMES או שפשוט תוסיף עוד אות/מילה עם משמעות בשבילך... (אזלו לי הרעיונות)

למעלה