KIA

3Dennis

New member
KIA../images/Emo45.gif

הפרסומת הזאת מהבחינה הויזואלית פשוט מדהימה
הרעיון של הרכבת המתמזגת עם המכונית
פשוט מדהים. והביצוע ענק. הרעיון מובא פה בדרך מאוד מקורית. המכונית יכולה לנסוע במהירות של רכבת, ובפנים בכלל לא שומעים אותה. הפרסומת ממש הדהימה אותי. אחת הטובות ביותר שראיתי בזמן האחרון.

קצת סובלת מחוסר רלוונטיות לטעמי

אני לא זוכר אם הפרסומת היא ישראלית או מיובאת (אני מעריך שהיא לא ישראלית), אבל נדמה לי שמה שאנחנו היום מחפשים במכונית היא לא המהירות שלה, בטח לא בארץ שבה אין שטחים כאלו כמו בפרסומת שאפשר ליהנות מחווית נהיגה מהירה וארוכה. גם רעש המנוע הוא לא דבר שמניע אותי ונראה לי שגם לא את רוב הישראלים. לדעתי ישנו פגם גם באמינות שכן מכונית אינה נוסעת במהירות של רכבת וגם אם כן, לא מומלץ לנסוע במהירות כזו בוודאי כשכל הילדים באוטו. בקיצור פרסומת יפה אמנם ומושקעת, אבל ממש לא משכנעת ולא מניעה לקניה. מירן

subotaj

New member
כן פרוסמת די נחמדה אהבתי רק מה

זה באמת לא כל כך משכנע שלא שומעים רעש של המנוע אני דווקא אוהב רעש וכמה שיותר!!!!!

avinusha

New member
פרוסמת מדהימה, רק חבל ...

הפרסומת אכן יפה ומושקעת אבל לא מעבירה מסר התואם את הצרכים שלנו בארץ. מעבר לזה, חבל שהאוטו לא מגיע אפילו לרבע של הפרסומת, האוטו על הפנים. אבי.

omri558

New member
את צודקת

את צודק\ת מאמי הפרסומת הזאת ממש פצצה אבל היא פצצה בגלל שהיא לא מהארץ אלא מיובאת מחו"ל וזה מראה עד כמה הקופירייטרים בחו"ל הרבה יותר טובים מההארץ את החוליה החלשה, שלום!!!!!

omri558

New member
אני לא מעתיקן נשבע

כתבתי את ההודעה לפני שקראתי את כל התגובות של האחרים נשבע לכם אני לא העתקתי מהם זה ממש צירוף מקרים שכתבתי "את החוליה החלשה"

למעלה