KGS

rotemugo

New member
KGS

אני חדשה פהההה טוב לכל מי שב-KGS שידע הכינוי שלי שם זהrotem אני בערך 27ק ניכנסתי בזכות רעות חחחחח אין לי מה להגיד ביי ביי

ממש 27 קיו ../images/Emo41.gif

שלומלום!! טוב את כבר מכירה אותי איי אם רעות... אני רעות נההההה??? אל תשכחי...גם אור נכנס פה כחדש... תהני מהפורום...ותלמדי את אומנות השירשור בקלווי (חח)

rotemugo

New member
טוב מופלטה

ואני כן בסביבות 27ק זה שאני לא רשומה ככה באתר זה לא אומר חוץ מזה לי יש גרף ולך אין חחחחחח ביי מופלי

אווץ'..כואב.. ../images/Emo41.gif

אממ אני 28 קיו, אבל אני לא משחקת משחקי דירוג עד שאהיה 25 קיו... ביי בקלווי..

Ryuusuke

New member
הכינוי שלי- Ryuusuke (ההפתעה!)

והדירוג שלי זה קיו 17 או קיו 18, כל משחק זה משתנה כרגע..

bluexx

New member
ההלם... אני.. אני...

bluexx כן לא הייתם מנחשים גם אם הייתי מרביץ לכם תוך כדי שאתם אוכלים דגים לא מבושלים בחצר המלך עבדאללה תוך שמיעת מוזיקה ערבית המנוגנת בפשטות על ידי מרוקאי מקומי אני 17 קיו אולי 18 קיו אולי 19 קיו ולפעמים 22 קיו עם תוספת גבינה דרך אגב אין "אני 27 קיו אבל המערכת חושבת שלא" אם המערכת חושבת שאתה 30 קיו אז תהנה מהיותך 30 קיו ודי לדבר שטויות

זה יכול לקרות...

אם מישהו הצטרף והוא משחק רק נגד אנשים ברמה מאוד גבוהה המערכת לא תוכל לזהות את הרמה שלו עד שהוא גם יגיע לאותה רמה... לפחות זה מה שהבנתי משהותי (הקצרה בינתיים) בKGS

bluexx

New member
אני מבטיח לך

ושלא יהיה לך ספק, שהוא משחק רק עם 30 קיו כמו שאר ה30 קיו שמתקשים להבין שככה לא משתפרים

היה אחד שכתב שהוא עלה ברמה

וירד משלושים קיו ואז שיחק הרבה מול מישהו טוב יותר והדירוג שלו שוב עלה... ואל תבטיח דברים בכזו מהירות...

../images/Emo152.gif../images/Emo181.gifאני כמעט לא מתחברת,

אתם בטח רואים את זה... אני Chen200894 ונראה לי שהשחקנים ב-KGS ברמה קצת גבוהה בשבילי... אני מעדיפה לשחק קודם עם החברים שלי ולהשתפר קצת יותר ואז לעשות משחקי דירוג וכל זה.

dannyshadow

New member
יש שם ילדים בני 10 שלא יודעים לשחק

בחדר הישראלי את לא תמצאי אף אחד ברמה גבוהה מידי:p

imdark

New member
תלוי מתי

לפעמים את יכולה לפגוש שם את אמיר פרגמן או את רומא או בכלל איזה שהוא שחקן קיו גבוהה ישראלי רובם נכנסים לשם מתי שהוא

אואת בן סבן...רצח אותי..../images/Emo41.gif

את רומא ואת נישרי..את אור..אותי חח (סתאם אני גרועה)... אבל נגד בן סבן אין פה לאף אחד סיכוי...ששיחקתי נגדו הוא ניצח אותי בקלות (1 דאן היה לי הכבוד..) מי שרוצה לשחק נגדו, שינסה בחדר המשחקים האנגלי.. מי שרוצה לזהות אותו בקלות שישאל אותו בעברית אתה בן סבן והוא יגיד אני בן סבן ואז הוא ישגע אותכם 300 פעמים שהוא בן סבן ולא אף אחד אחר ^^"

bluexx

New member
אני בן סבן

אני בן סבן? עזבי את בן סבן הוא אפס חוץ מהיותו בן סבן שזה דבר מטריד שמפריע לשחק בן סבן שחקן חלש שלא תעיזי להגיד שהוא דאן הוא סתם בן סבן ומעבר להיות בן סבן הוא גם לא יותר מ22 קיו בן סבן אולי פחות בן סבן אבל הוא מעצבן בן סבן אז אולי הוא בעצם 25 קיו עם יכולת לעלות 3 קיו כשהוא מעצבן ומתנהג בצורת בן סבן הבן סבן שלו מה גם שהוא בן סבן גרר הילד מעצבן ברמות בן סבניות הוא קיבל על זה באן מספיק פעמים ~.~ בכל אופן אין לי ספק אפילו לרגע שיש לי יכולת היום לנצח את בן סבן, למדתי שיטה מאוד מיוחדת... כפתור ההתעלמות ^^

dannyshadow

New member
היה לי הכבוד

לשחק פעם עם דאנים ופעםפ אחת עם דרגה מ שזה די נדיר מה שהבנתי, (גם קיבלתי שיעורים אז אני לא מתלונן), בעקרון אני מחכה להזדמנויות כאלו כי הם יכולים להאיר לך קצת ולשנות לך את תפיסת הגו לגמרי (בגלל שאני יחסית מתחיל, אני כול הזמן משנה את התפיסה שלי.) היה עכשיו קטע מוזר שניצחתי 22 קיו יציב, אבל מה שכן הוא ממש לא שיחק גרוע וזה היה משחק טוב. מה שכן, הוא אמר לי בהתחלה שהוא לא שיחק די הרבה זמן, וגם היו לי 8 נקודות יתרון. מעניין אם הייתי מנצח בנסיבות רגילות. (להעלות רמות בKGS זה סיוט- כולם לא יציבים, יריב ברמה 28 בדר"כ לא ירצה לשחק איתך..)

bluexx

New member
err

טוב אני לא אגיד שאני ברמה גבוהה כי אני לא, 17 קיו זה נחשב פתטי אבל יש ישראלים מאוד חזקים כמו sudendeath nishry-snishry avatikh-unit00/ryuko/original/pinky/upsidedown/gashpaz/romamu/firefox ויש עוד הרבה מהם אבל השאר הם אנשים ששומרים על פרופיל נמוך אז קשה לזכור את השם שלהם כן ריו אני בכוונה לא מכליל את השם שלך, כי אני עצרתי את הרשימה על 16 קיו ואנחנו 17 ^^ אבל בלי קשר, לכל ה30 קיו שחושבים שיש להם סיכוי, לכו לנצח 23-24 קיו, כאלה יש בכמויות מסחריות בחדר העברי מה גם שכדאי שתשקלו 2 דברים: 1. לשחק רק עם אנשים שהם לא 30 קיו- אחרת לא תוכלו לצאת מה30 קיו 2. לשחק עם אורחים כי מדי פעם אורחים הם שחקנים מאוד חזקים ויש גם דאן כאלה, יצא לי להיתקל באחד, אז אם קרה והגיע אורח, במקומכם הייתי מאשר במקרה הכי טוב- יש לכם דאן שמוכן ללמד, במקרה הכי רע- יש לכם 30 קיו שזאת גם ככה הרמה שלכם ~.^

למעלה