kgs שינה צורה

imdark

New member
kgs שינה צורה

למי שלא יודע KGS שינה חלק מהעיצוב שלו ועבר לכתובת חדשה(GOKGS.COM) בנוסף רמות הקיו קיבלו בוסט רציני בדירוג ורמות הדאן הגבוהות קיבלו הורדה רציתי לדעת מה הייתה הרמה שלכם לפני שינוי ומה היא אחרי אני הייתי 20K (די משונה בגלל שהיו לי שני נצחונות גדולים מול K18 במשחקי דירוג) ואכשיו אני 14K הפרש של 6 אבנים הוא גדול מאוד ואני מאמין שגדול מידי

Mor L

New member
אוי באמת...

איך אני שנאת שמייפים את המציאות הייתי 27 קיו ועכשיו אני 21, ואני ממש אבל ממש לא 21 איך אני אמורה להשתפר אם מאכילים אותי בשטויות שאני יותר טובה ממה שאני?

imdark

New member
רק נקודה

מתחת לרמה 20 היכולות שלך משתנות ממש מהר אז הרמה לא משנה הרבה בנקודה הזו אני זוכר שאליתי לרמה 20 די מהר אחרי שלמדתי כמה בעיות וכמה ספרים אז צדקתי הם הוסיפו לכולם 6 רמות זה די משנה את התמונה פעם KGS היה אחד השרטים הקשוחים ביותר למרות שלא מעט שחני דאן 6 ומאטה נחשבו הרבה מעל לרמה שלהם (וויל זאנג הוא חבר שלי והוא נחשב רמה 9D למרות שהוא רק דאן 6 בחיים האמיתיים) אני לא חושב שהשינוי הזה מביא צדק ואני מנחש שישנו את זה בקרוב(כיוון וזו רק הביטה הפתוחה) בקשר ליותר טובה ממה שאת לפי הדירוג הבריטי את אדיין נחשבת באיזור של K30 אני חושב (כיוון והדירוג הגבוהה ביותר שלהם הוא 45) דירוג לא מראה את היכולת שלך הוא מציג תמונה כללית ולא מעט פעמים שיחקתי נגד שחקנים שכביכול בעלי דירוג גבוהה (מתחת ל10K ) שרמת התאוריה שלהם היתה דומה לשלי הם הגיעו לרמה הזו בגלל ששיחקו נגד שחקנים חלשים מהם אני לדוגמה הייתי צריך להלות לפחות לרמה 19 מזמן כיוון ואני משחק ומנצח רמות 18 במשחק שווה ביותר מ10 נקודות למרות שהיה לי משחק אחד ובו כמעט הפסדתי בגלל טעות במידגיים אבל האויב שלי בלי לקרוא בכלל לא ניצל שתי טעויות שלי בסוף וניצחתי ב8 נקודות כאשר בלי הטעות הקטנה בפתיחה זה היה יכול להיות ניצחון של יותר מ40 נקודות פגשתי מספיק שחקנים שלא מרוצים מהדירוג שלהם ורוצים להוריד אותו אני מעידף לזרום עם זה עד שמישהו ממש יפיל אותי והמלצה שלי תאשי את אותו הדבר עם את ממש רוצה להשתפר תבקשי ממשהו ברמה 18 למשל להנחות אותך חוץ מזה אני לא מכיר את הידע שלך בפתיחה אבל אחרי הכרה יותר מעמקת עם הפוסקי תוכלי להתכיל לשפר את שאר המשחק שלך

LeCagot

New member
ממש לא מייפים את המציאות

הדירוג הקודם ב- KGS היה מ א ו ד מחמיר. שנה שעברה שחקן בדירוג 9 קיו ב-KGS ניצח בקונגרס גו שחקנים בדירוג 3 קיו אירופי. כל מה שקרה בעדכון עכשיו הוא התאמת הדירוג ב-KGS למציאות

imdark

New member
וכמו שאמרתי

שחקן דאן 6 היה דאן 9 בKGS בגלל שאין הרבה שחקנים ברמות הללו הניקוד שמקבלי על כל משחק הוא רחב ורמת היכולת היא משתנה מסובך בבמיוחד בגלל השוני הגדול בין ההגדרות אין דבבר כזה D9 אלא רק P9 ואיפה שהוא בין D4לD9 יש באלגן

למעלה