Ketel One

JD Wannabe

New member
Ketel One

מישהו שמע על הוודקה הזו? אני וחבר שלי חגגנו משהו, הוא התעקש לקנות וודקה (אני רציתי וויסקי) והחליט ללכת על הוודקה הזו (חיסלנו בקבוק וחצי ביומיים), הוא טוען שהיא ממש איכותית ומאוד התלהב ממנה (היא באמת הייתה יקרה יחסית), אני לא כל כך, אם כי היא החליקה מצויין במורד הגרון. אח"כ בפאב אירי שגבה מחירים מוגזמים שתיתי ג'יימיסון ונהניתי יותר. אז האם סמירנוף שחור וכאלה נחשבים יותר טובים וכדאי לי לנסות, או שכנראה וודקה זה לא המשקה שלי?

siete

New member
היא נחשבת איכותית

אני אישית לא אוהבת את סמירנוף (ואבסולוט) מסיבות אדיאולוגיות - חברה ענקית שמשקיעה המון בפרסום מאד אגרסיבי. (וכעת דברים כמו סמירנוף אייס שמכוונות לילדים...) היות והרבה כסף הולך לפרסום סמירנוף ואבסלוט יקרות יותר ממה שהן באמת שוות. אם תיקח את הזולים יותר: סמירנוף אדום, פינלנדיה, ואבסולוט - כולן באותה איכות - המחיר של פינלנדיה נמוך יותר. ולשאלתך, כדאי לנסות כל דבר! אומרים שGray Goose היא גם מצויינת (לא נסיתי). יש וודקה פולנית מצחיקה בשם Zubrowka, שהיא מאד זולה ובטעם Bison Grass - אני אהבתי אותה. אבל בד"כ או שאתה אוהב או שאתה שונא וחושב שזה מבחיל (וצוחק על מי שנוגע בה בכלל). חוץ מזה, אני מעדיפה ווסקי.

MEIMIS

New member
נצל"ש - הוודקה הפולנית שמיוצרת מ

תפוחי אדמה ולא מדגנים זה ויברובה או זוברוקה

MEIMIS

New member
זה היה שאלה למי שלא הבין....

ואני מתכוון לוודקה עם ה(איך נקרא לזה) חתיכת עשב בפנים...

siete

New member
Zubrowka ../images/Emo6.gif

מימיס, אתה מצחיק - זה מה שכתבתי לו. וודקה פולנית עם .Bison Grass.

siete

New member
וקצת מידע מיותר... ../images/Emo22.gif

אסור היה למכור את זה בארה"ב בגלל איזה כימיקל שנמצא בעשב שמדלל את הדם. יש גם טענה שזה בעל תכונות מרפא ומשפר את הביצועים המיניים...

למעלה