OK נעים מאד...
מה שהפריע לי היה כמובן ה"כמובן". למען האמת אילולא היית משתמש במילה זו - לא הייתי קוצפת כלל. אני מכבדת בהחלט את זכותך לא להדריך אותי, אין לי כל בעיה לחלוטין עם החלטה כזו, לא כל שכן עם החלטה לא לעבוד איתי, בלי קשר לטעמיה. אולם, שוב אני מדגישה, ישנן דרכים רבות לומר כל דבר, ובעיקר כשמסרבים לאדם, בין אם השאלה נשאלה ברצינות או לא, ישנן דרכים לתת סרוב זה, ומן הנימוס היה לא לראות את הסרוב כמובן מאליו, אלא לכל הפחות לתת לו הסבר ראוי. ולהיכרותך עימי אין כל קשר לעיניין. נהפוך הוא על אחת כמה וכמה שאינך מכיר אותי עליך להיות עדין כפליים. כפי שהגבת בפעם הראשונה לא השארת לי שום ברירה, והעמדת אותי כ"סוג ב'". מדבריך האחרונים הבנתי שמלכתכילה היתה שם ברירה, אולם אתה בוחר בחירה שלך משיקולים שלך לבצע כך או אחרת כי.... הדרך הנכונה לומר לי את זה היתה בדיוק מה שעשית בתגובה האחרונה :לומר מראש, שמעי, זה מסוכן, אני לא ממליץ, אני לא רוצה את הסיכון הזה על עצמי. וזה לגיטימי בעיני. קנדו וקנג'וטסו עלולים להיות מסוכנים אבסולוטית, ובעיקר במצב פגיע כמו הריון. אולם במפגש ציבורי מעין זה בו מציגים קצה קצהו של קרחון של אומנות לחימה לאנשים שאפילו אם יש להם רקע - אינם מכירים את האומנות הספציפית הזו וזה את זה, איני מצפה לשום קרבות סוערים, או לטכניקות מבריקות. אני מצפה, בעיקר למה שהיה במפגשי פורום קודמים - הדגמות הסברים וטעימה על קצה המזלג של טכניקות בסיסיות שניתן להתרשם מהן באופן שטחי כדי "לטעום" משהו אחר, ותו לא. כך או אחרת, אין בפעילות זו שום דבר מחייב, וכפי שהייתי עושה בלי קשר להריון אם אני רואה פעילות שאינה לרוחי אני מפסיקה, בלי חשבון. וכך מן הסתם יעשה כל בר דעת. רק זכור, שהתנדבת להעביר את הסמינר הנ"ל לציבור אותו אתה לא מכיר והתנאי שהצבת הוא נסיון באומנויות החרב. כך שמלכתכילה, גם בלי להכיר אותי אתה יכול להניח שאם התכוונתי לבוא אני מן הסתם עומדת בקריטריונים הנ"ל, ויודעת מה עומד בפני. עדיין אני חושבת לבוא, ולו כדי לראות במה מדובר - אני סקרנית מטבעי (ומרקו ואייל המליצו). לכן מאד אעריך אם תהיה התייחסות בראש הפורום עד מחר בבוקר אם הסמינר מתקיים או לא. ואם כן, ואתה מעריך שיש סיכוי שאוכל גם להשתתף, אנא אמור כדי שאביא כלים (ובן זוג).