Ken jutsu seminar Tomorrow

האם יש מפגש ביום שישי בפארק?

האם המפגש שנדחה מספר פעמים ואמור היה להיערך בפארק הירקון יתקיים ביום שישי הזה?

tessen

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif שונא להיות קטנוני

אבל אני מקווה שירד עוד הלילה גשם אם לא אז אני מאחל שכולכם תהנו ודוד צלם משהו למזכרת אם תהיה (לא וידאו כמובן)

../images/Emo41.gif שונא להיות פסימי, אבל...

לפי מזג האויר אצלי (בצפון הכל כך רחוק, 45 דקות מת"א) אין סיכוי... עם זאת, שאלתי מקומיים ("כמה מחברי הטובים הם מת"א"), ובעוד שהגשם התפוגג היום, עדיין נותרה שאלת הקרקע הבוצית. בלי להיות קטנוני, ויסלחו לי אוהבי הבוץ, אני חושב שחלק מההנאה של כולנו מכל חלקי הסמינר הוא בדיוק זה - שכולם יהנו, ללא סייגים. אדמה בוצית להטלות, עבודת קרקע, סייזה וכיוצא בזה, למרות שיש בזה "תרגול על רטוב", תרתי משמע, לא הכי נעים לכולם ובעיקר פוגם בהנאה הצרופה ובריכוז. לעניות דעתי (ענייה מתמיד עקב המיתון), יש דברים ששווה לחכות להם ולעשות באווירה נעימה יותר, בהקשר הנ"ל. אני ממליץ לחכות, אבל אכבד את דעת יתר המשתתפים מחר בבוקר. אם יניפו דגל (עד 07:30), נגיע... איל.

Sensei

New member
Ken jutsu seminar Tomorrow

Friday ,park Hayarkon. See posted messages in Forum. IF weather permits. Come with Bokken and Daijo (6 foot staff) If the Sun shines and it turns out to be a nice day,we are 'goin' to Rock and Roll Koryu style. Shimon​

../images/Emo41.gifסדנת קוריו קנג'וטסו ביום ו'

אם מזג האויר יאפשר, ביום ו', 16.01.04, 9:15 עד 13:00. לו"ז: 9:30-10:45 קשזה-אראשי-ריו 10:45-11:30 קנדו+אייאייג'וטסו, ג'וֹדו 12:30-13:15 הגנה נגד אקדח הסמינר חינם, אבל מיועד רק לעוסקים בקנג'וטסו, קנדו או אייאיידו. יש להביא בוקן ודאיג'ו. (השיעור על הגנה נגד אקדחים פתוח לכולם) הקהל מוזמן לצפות, אבל לא לצלם בוידיאו. שמעון מסר לי שכנראה שצבר ארם יהיה במקום (אוהב חרב יפנית
), כל מי שרצה לפגוש אותו ו/או לדבר איתו - מוזמן. לפני השאלות - בבקשה לקרוא קודם את הקישור, בטח ענו כבר

למעלה