טוב, אז בפרק הזה קיבלנו רמז מקדם עבה
(ואני אומרת את זה בתור מי ש
לא הציצה בפרקים הבאים) לגבי פיתרון הסוגיה שיגיע לבסוף.
נו טוף, קומדיה רומנטית, ברור שזה לא יסתיים בטרגדיה. ובטח שלא בכך שצ'יהארו תחליט באומץ שבעצם לא צריך להתחתן. בטח אם יהיה סוף כזה, הצופים יכתבו מכתבי מחאה ליוצרי הסדרה.
מוסד האו-מיאיי כל כך מוזר... תראו איזו חוברת מפורטת ומהודרת מקבלים על המועמד. ואיזו אמא קרציה... בכל אופן, מדהים שאפילו צעירה כמו מאריקו (זאת שעובדת עם צ'יהארו בסוכנות) מדברת על זה בתור אופציה. זה כאילו שכל היפנים הם בעצם כיפות סרוגות - מחפשים בצורה חופשית אבל עדיין האופציה ה"מסורתית" לא נורא רחוקה מהם.
האם זו מקריות שצ'יהארו יזמה את שני הדייטים, השני והשלישי באו-מיאיי הזה? או שביפן באמת מקובל שהנשים הן היוזמות, כמו שהמנגות טוענות?
תגידו, ממתי יפנים מארחים בבית? פתאום צ'יהארו נפגשה עם שתי החברות הנשואות שלה בבית של אחת מהן. אמנם זה היה כרוך בהרבה התנצלויות, אבל בכל זאת. זה נראה לי מוזר כבר בפרק הראשון שהארוקו הזמינה אותה אליה להחליף בגדים.
בפרק הזה החלק של הארוקו די קטן. חוץ מהקטע של הדאוס-אקס-מאכינה עם הגילוי של הבלוג.
שיעשע אותי: שהפעם מוראטה הוא זה שנתן כרטיס אדום למאריקו. בדרך כלל בקומדיות מערביות רק האשה עם "חוכמה חברתית" והגברים הם תמיד אלה שעושים את הפדיחות...
אסאי באמת שיקר לבוס שלו שהוא נשוי?