Keep Yourself Alive.

Great Pretender

New member
Keep Yourself Alive.

יש לי שאלה; יש קטע בשיר Keep Yourself Alive שבו רוג'ר אומר: So do you think you're better every day? ואחרי זה מישהו עונה לו: No I just think I'm two steps nearer to my grave מי זה? יכול להיות שזה ג'ון ?

גם את טועה

זה שתיכן
האמת שחשבתי על בריאן, אבל הם נשמעים שם בדיוק אותו הדבר.

Great Pretender

New member
בעצם,

זה פרדי !
אני מצטטת מויקיפדיה: vocals by Freddie Mercury and during the break, where Roger Taylor sang a line and Mercury answered it. והנה הדף: http://en.wikipedia.org/wiki/Keep_Yourself_Alive#Recordings

Great Pretender

New member
עוד טעות.

"Brian May singing the "two steps nearer to my grave" line instead of Mercury (who did it live and in earlier versions)." בריאן שר את החלק הזה בדמו, ופרדי בהופעות.
לא משנה, ויקיפדיה לא כ"כ מובנים.

זה ממש מוזר..

זה נשמע כאילו אותו אחד, רוג'ר, שר את כל הקטע. זה בכלל לא נשמע כמו בריאן..

ketas

New member
אני חושבת שזה בראין

נורא מתאים לקול הרגוע שלו

ketas

New member
נצל"ש ../images/Emo13.gif

היום במהלך שיטוטים בדיזינגוף סנטר ונסיון נואש להזכיר מה ממש רציתי לקנות ושכחתי, פתאום ירד לי האסימון ומיהרתי לדוכן המגזינים שם. וקניתי לי את הגליון של Q שמוקדש לקווין
אלה היו 50 הש"ח הכי מוצלחים שהוצאתי בזמן האחרון, בעיקר שבמבצע של 1+1 אחד גם התקמבנתי לי על איזה מגזין גיטרסיטים (שאפילו מצורף אליו דיסק!) עכשיו רק צריך למצוא הרבה זמן פנוי ולשבת לקרוא את כל זה. נראה לי יהיה שווה

ketas

New member
~ממשיכה לדבר לעצמי~

איזה הפתעה! במגזין הגיטריסטים שבחרתי לגמרי במקרה מה מצפה לי? עוד כתבה על בראין! על הגיטרה והסאונד הייחודי, איזה יופי

BQL

New member
היי את!

למה בעצם לדבר אל עצמך כשאפשר לדבר אל ההוא עם הכובע האדום שיש לו קומקום על הראש ומוזג תה לדברים שאמורים להיות ספלים? או אולי לזברה עם הפסים ההפוכים? ~במצב קשה כנראה של חוסר שפיות זמנית (אני מקווה
), נא לא להתייחס לרוב הדברים שנכתבו~ טוב, אז תתחדשי, ותיהני מהמגזינים החדשים וכל הדברים שיש לך לקרוא. וחוץ מזה כרגע לא כיף לקרוא הודעה מהסוג הזה את כי כשגרים במרחק של שעתיים וחצי נסיעה מתל אביב, אין הרבה סיכוי למצוא דברים כאלה (אבל נשיג את זה איכשהו) כי בכלל לא כ"כ מוכרים אתזה באיזור... אבל באמת תיהני מזה נשמע מצויין (וכמו שאמרתי אל תתיחסי לדברים הלא ענייניים/ממורמרים, קשה לי לשלוט בזה)..

למעלה