KaZaA או/ו Audiogalexy

isaac27

New member
KaZaA או/ו Audiogalexy

KaZaA מותקן אצלי על המחשב...הרבה שירים אני לא מוצא בתוכנה או שיש את השיר המסוים לאדם אחד ואי אפשר להוריד ממנו!!! האם כדי לי להתקין בנוסף על המחשב את Audiogalexy אשמח גם לקבל חוות דעת על התוכנה (איך היא פועלת בנושא הורדת שירים)... המון תודה איציק

אודיוגלקסי עדיפה בהרבה על קאזה כי

יש לה יותר שותפים והרבה יותר שירים. לחיפוש שיר בעברית צריך לרשום בתעתיק (לפעמים צריך לנסות כמה אופציות): שלמה ארצי= shlomo arzi/artzi היתרון העיקרי, לעומת זאת, שיש לקאזה הוא האפשרות למצוא לא רק שירים אלא גם תמונות, סרטים ותוכנות.

isaac27

New member
audiogalxy

האם אני יכול לעבוד עם שני התוכנות או שאני צריך לעבוד רק עם אחת מבין השנים?

מאטריקס

New member
יכול.... בטח יכול! מה הבעיה?

לי יש על המחשב את KAZAA את IMESH ואת AUDIOGALAXI..... ואני משתמש בהם אם אני לא מוצא שיר בתוכנה אחת, הולך לשנייה, אם לא בשנייה, בשלישית....! הסדר שלי הוא: התוכנה שאני תמיד מחפש בה ראשונה היא KaZaA.... שנייה: Audiogalaxy.... שלישית: ImEsH..... -מאטריקס- או יותר נכון, -ניאו-

isaac27

New member
Audiogalexy

נכנסתי לאתר, קצת הסתבכתי...מישהו יוכל לעזור ולהסביר כיצד אני מוריד את התוכנה

נירש

New member
הורדה מהאתר

בכניסה לאתר, הכותרת השניה משמאל למטה היא inside audiogalaxy. לחץ על download satellite ועוד פעם על הלינק ותגיע לדף ההורדות. שם צריך להוריד את הגירסה הראשונה שמופיעה, מה שיביא אותך לאתר הזה (ושם ההורדה אמורה להתחיל אוטומטית או שתלחץ על הלינק הכחול במסגרת הורודה.) הצלחת?

RnB

New member
ברשותכם אני אצטרף לשיחה ואומר >>>>

שאודיוגלקסי היא נורא איטית גם אם מוצאים את השיר שחיפשנו המון זמן ויש לי ADSL.... זה יקח עוד יותר זמן להוריד את אותו השיר... אני אישית ממליץ על הקאזה...

parpar25

New member
זה ממש ממש לא נכון

גם לי יש ADSL ויש לי את 2 התוכנות..שתיהן מומלצות בהבדל אחד - באודיו יש יותר משתמשים...זה הכל.

RnB

New member
אני לא יודע מה להגיד לכם...

אבל כשהיה לי את האודיוגלקסי והורדתי שירים הקצב הורדה היה ממש איטי... וזה קרה בכל שיר שהורדתי... הקצב הכי גבוהה היה 5 KB.. ב-ADSL.. וניסתי המון פעמים לראות אם הבעיה אצלי... והיא לא... כי בקאזה אני מגיע לקצב של 200 KB...

rizla

New member
לכל מתקיני קאזה

מן הסתם רובכם כבר יודעים אבל למי שלא.. קאזה מתקינה תוכנת SPYWARE של חברת בריליאנט. כל מי שפרטיותו חשובה לו, חובה עליו להסיר את התוסף החצוף הזה. צירפתי לינק לCNET שמסביר בדיוק כיצד להסיר את בריליאנט. כיצד להסיר את BDE

inigo

New member
אז יתכן והיתה לך בעיה במחשב.....

אני עם האודיוגלקסי מוריד גם במהירויות של 30KB ויותר.....(ויש לי adsl ). 200KB ??? לא יודע איזה חיבור יש לך , אבל זה נשמע לי כמו הגזמה פרועה. אחד הדברים שמשפיעים על מהירות ההורדה הוא קצב ההעלאה של הצד השני, וספורים הם המשתמשים שלהם אפשרות ההעלאה בקצב כזה. רוב המשתמשים שלהם חיבור מהיר שבהם נתקלתי, מעלים בקצב של בין 10 ל 30 KB. אני משתמש בשתי התוכנות המדוברות כאן, והקצב הוא זהה בשתיהן. דרך אגב, להרבה אנשים יש מודם רגיל ולכן מהירות הורדה של 5KB היא יפה לכל הדיעות. איניגו.

RnB

New member
לא ייתכן שהיתה במחשב בעיה כי >>>

אני מתחזק אותו מצוין... ואני לא מגזים אני הגעתי לקצב של 200 KB... 5 KB מספיק לחלק מהאנשים... אבל שאתה מתרגל להורדות מהירות אז אתה מצפה שהשיר יהיה אצלך תוך מספר שניות.. אבל לא משנה כל אחד והבחירה שלו... אני אישית ממליץ על קאזה.... ונכון קאזה מתקינה SPYWARE אז תכנסו לאתר ש-RIZLA כתב למעלה... שם מסבירים איך להוריד אותה...

The Highlander

New member
אתה יודע מה....

עכשיו כשאתה אומר, (רק עכשיו) אז אולי כדאי שאני אגש לאתר ההוא ש rizla הציע.....

רוזי123

New member
ההורדה באודיוגלקסי נקבעת על פי

המרחק הגיאוגרפי בין שני המחשבים מכיוון שזו תוכנה לווינית ולווין הוא זה שמקשר בין המחשבים (ולא שרת כמו בקאזה) ולכן אם יש מרחק גיאוגפי יותר קטן ככה יותר קל להעביר נתונים..

רוזי123

New member
וחוץ מזה

אם אתה מוריד באיטיות אז יכול מאוד להיות שאתה מוריד מאדם שיש לו חיבור איטי...!

למעלה