Katyusha - Vultures - 24.10.2003

NishMa

New member
Katyusha - Vultures - 24.10.2003

Katyusha - Vultures - 24.10.2003 הור קור ביטלו וזה היה חבל להרבה אנשים כולל אותי שעוד לא יצא לי לשמוע אותם כמו שצריך והיה מעניין, אבל ..לאנורא, נשארנו עם קטיושה קיד, וולצ'רז. המופע התקיים בזירה הבינתחומית בירושלים, ששוכנת ת'כלס בתוך..מערה.. מה שמאוד הוסיף לאווירה.. הגעתי בעשר וחצי וציפיתי למצוא את עצמי שם לבד ממתין לבאים לפחות בחצי שעה הראשונה אבל כבר כשהגעתי היו שם לא מעט אנשים, יותר ממה שציפיתי שיבואו...[
] ואחרי עשר דקות בערך כבר נתנו לנו להיכנס ולהנות מהתקלוט של קטיושה ... את הסט שלו בטח אפשר למצוא כרגיל באתר הוולצ'רז.. http://www.vulturesculture.com אהבתי היו דברים שמחים, דברים פחות.. סך הכל הרוב לא היה יותר מידי קיצוני....או זה או שהאוזן [:-|]שלי מתחילה להתרגל.. לאחר 50-60 דקות סט משובח קטיושאי, שאגב, הפעם רוב האנשים נשארו בפנים למשך רוב הסט, לעומת פעם קודמת שראיתי אותו באותו המקום ואז נשארו בפנים בערך חמישה- שישה אמיצים .. כל הכבוד לקהל :) האמת אבל גם היום היה יותר קבל אז אולי זה קשור. בכל מקרה נחמד לראות שיש עוד אנשים שאוהבים אז כמוש התחלתי להגיד, אחרי בערך שעה עלו הלהקה, בהרכב שלא ראיתי מזמן עם גל (אני חושב) ש..היה בחו"ל (?? אני חושב..) מבחינת שואו, התחיל מטורף, ונגמר מטורף.. אבל נתחיל בהתחלה, . בהתחלה רק רני (סולן) צרך לו איזהשהוא שיר אהבה נוגה אל תוך המיקרופון.. לאט לאט נכנסה גיטרת בס (מאור אפלבויים) וגיטרה (איןלימושג[:-|]) עדינה ברקע.. פורטת לה אקורדים לאיטה.. ולרקע קולות אלה נכנו לבמה גל ו..ו.. שחכתי את שמו, הקלידן שהוא לא מאור :).. הם נכנסו כשהקלידן הולך על ארבע כמו בהמה ומאחוריייו גל אוחז במושכות שקשורות אליו, וכשהגיעו אל מרכז הבמה (ולקח להם קצת זמן להגיע) החלו .. לריב\לאנוס\לבצעמעשיסדום אחד בשני.. בקיצור, פתיחה מעולה להופעה שהיתה בהחלט.. ממש לא מאכזבת אחרי כל זה נכנס שיר קצבי יותר ונתנו בראש בהופעה דיי ארוכה סךהכל.. קצת מעל שעה או משהו כזה.. הסאונד היה אחלה, או לפחות ככה אני זוכר, האווירה - בהחלט, השירים...כמובן .[
]. בוצעו בצורה טובה מאוד .. כרגיל (ויותר מזה הפעם האמת :)[
][
]) וכל מה שנותר לספר זה על השואו.. אז יש את הקטע של הצבע על הקלידן, תמיד טוב תמיד נחמד, במיוחד כשהוא יורד לטייל כך בקהל ולצבוע קצת אנשים ויש את הקטע של השבירות.. ואכן שברו.. על הבמה הוצבו שפע מסכי מחשב, מקלדות, עמודים ושאר..ציוד, הכל נופץ לעפר.. אבל..הכל! האמת בדרך כלל הם הרבה יותר עדינים.. :) אפילו רני אמר בסוף "לא ציפיתי שזה יגמר ככה" חחח :) לקראת סוף ההופעה והשבירות גם חלק מהקהל עלה לבמה (טוב..אחד מהם היה בלהקה לזמן מה אז זה לא כזה מפתיע, אבל היו עוד, וזה קטע טוב.. ) השאר אחרי זה אספו מזכרות לסיכום: היה ממש טוב קודם כל לראות שיש קהל, כי ציפיתי לפחות.. כל מי שניסיתי למשוך לא יכל להגיע ולא ציפיתי שיבואו הרבה אבל דווקא הופתעתי. היו מלא מצלמות (מעניין) היתה מוזיקה מעולה, שואו מטורף, ונחכה ל EP הבא ולדיסק.. יאללה תמונות שצילמתי..אפרסם לינק להן בקרוב או שאעלה אותן לפארק איפשהוא .. למי שמעוניין. -ניש

PurpleGoat

New member
שנאמר- אחלה, תודה ../images/Emo8.gif../images/Emo45.gif

טוף לשמוע שנהנית =)

למעלה