Kate Nash - חוות דעת

yaron2666

New member
Kate Nash - חוות דעת../images/Emo41.gif

ישנה זמרת בריטית חדשה (למיטב ידיעתי ) בשם Kate Nash היא מתנגנת יותר ב mtv-2 ופחות ב mtv ראיתי אותה בפעם הראשונה רק השבוע, ואני חושב שהיא אחת הזמרות הבריטות הטובות שיש. טובה יותר מ Joss Stone (שהיא די טובה),Amy Winehouse ו Lily Allen אני צירפתי קליפים, Foundations ,Mouthwash (יו-טיוב) אז תגידו מה אתם חושבים ??????

Mrs Brightside

New member
אני ממש אוהבת אותה.

ומתכננת לקנות את האלבום. אין מה להשוות בינה לבין ג'וס (היכולות הווקאליות של ג'וס פשוט מדהימות,והיא זמרת מדהימה בפני עצמה). אבל מה שכן,היא יותר טובה מלילי אלן, לפי דעתי. וסתם בלי שום קשר,היא כ"כ חמודה

Bleed for Me

New member
אני אוהבת אותה!

סופסוף זמרת מגניבה שלא צריכה להתלהב משימוש בסמים כדי לקדם את עצמה,יש לה קול מתוק והיא ממש חמודה ויש לה אחלה שירים! היא ממש מגניבה
ואגב,היא עשתה קאבר לפלורסנט אדולסנט של הארקטיק מאנקיז (שהיה דיי חביב..) חח

dor307

New member
במקרה שלה סמים היו עוזרים

ואז היא היתה ג'ינג'ית,מנגנת על פסנר,מושפעת מקייט בוש ומסוממת אוי כבר יש אחת כזאת

ofirshai

New member
../images/Emo152.gif

לדעתי היא יותר טובה מסילי לילי אבל פחות טובה מאיימי דראנקהאוס.....

לילי כותבת שירים לעצמה../images/Emo63.gif../images/Emo79.gif../images/Emo47.gif

אם זה סילי,אז עדיף לא להיות סמארט
.

/tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo6.gif

היא כולה אומרת מה שבא שבא לה,היא הרבה יותר אינטיליגנטית מרוב הברביות המפגרות בענף שלה.

yaron2666

New member
אומרת מה שבא לה - כן אינטלגנטית-לא{לילי אלן}

נכון שהיא לא ברבי, אבל ברבי יותר טובה מפרחהה בראיון לערוץ E כשנשאלה איזה בחורים יכולם לצאת עם לילי אלן היא ענתה :" בחורים עם זין גדול" וזה אחרי שאמרה שלפריס הילטון ולנזי לוהאן יש פות מסריח ובגלל זה הם מתלבשות השימלות קצות מדי

ערן1987

New member
אני רואה שאתה קורא עיתונים בריטיים (או קורא

"7 לילות" של לפני חודש וחצי בערך, שם הזכירו את הכינויים האלה)

CapitanSparrow

New member
האמת שאני מחבבת אותה. יש לי שיר אחד

שלה על המחשב והיא היחידה מבין כל הזמרות שהזכרת שמתנגת אצלי הרבה בפלייליסט. לילי אן-קול מעצבן ושירים מטופשים [לדעתי]. איימי ווינאהוס-מעצבנת ואני לא אוהבת את הקול שלה. ג'וס סטון-יש לה קול מהמם והיא חמודה,אבל אני לא אוהבת את השירים. היא אחלה לגמרי..אני צריכה להוריד עוד שירים שלה אבל

Smelly

New member
זמרת חביבה ביותר...

אין כ"כ מה להשוות אותה לאיימי ולג'וס כי הן שונות אחת מהשניה כמו יום מלילה, כמו שמש מירח, קיץ מחורף, מתוק ממר, גבוה מנמוך, ארטיק מקרבמו - אני חושב שהבנתם את הפואנטה... אבל אני חייב להודות שאני אוהב אותה יותר מלילי אלן, למרות הפזילה לעבר לילי ב-Oh My God שלה ושל מארק רונסון...

למעלה