kate bush

alpha80

New member
kate bush

זו זמרת שלא הזכרנו פה לדעתי בשנה באחרונה בה הפורום הזה קיים... (וואלה? אנחנו בני שנה כבר? מתי אלכס?... יש תאריך?....) קייט בוש (בבושקה) ששילבה הרבה תיאטרליות במוסיקה שלה, והיתה מאוד יוצאת דופן מבחינה מוסיקלית בסוף שנות ה 70 ותחילת ה 80. גילה אותה דיויד גילמור מהפינק פלוייד (אם אינני טועה) שגם הפיק לה את סינגל הבכורה wuthering heights ב 1978. שגם הגיע למקום הראשון בבריטניה . עשתה קולות רקע לפיטר גבריאל לא פעם (בייחוד אפשר לשמוע אותה ב games without frontiers ) וזה מתוך האתר של בלייק שחזר לחיים, אחרי כמעט חודשיים שהבחור היה מושבת. פה תוכלו להוריד את hounds of love , מתוך האלבום שלה מ 1986, שכולל עוד שני להיטי ענק - running up that hill ו cloudbusting. זו גירסת ה 12" הנדירה. תהנו. אורן

tofit

New member
אני מאוד אוהבת אותה

יש לה איכויות קוליות מדהימות. נכון יש זמרים כאלה, שאיך ששומעים אותם נהיית צמרמורת בכל הגוף? לדעתי היא אחת מאותן זמרות. ובוקר טוב לכולם

GREENPOINT

New member
ואם כבר אז כבר../images/Emo8.gif

גם בי היא מעבירה רטט.........
Wuthering Heights / Kate Bush Out in the wiley, windy moors We'd roll and fall in green You had a temper like my jealousy: Too hot , too greedy How could you leave me, When i needed to possess you? I hated you. I loved you too. Bad dreams in the nights They told me I was going to lose the fight Leave behind my Wuthering, wuthering Wuthering Heights. Chorus: Heathcliff, its me -- Cathy. Come home. I'm so cold! Let me in-a-your window Heathcliff, its me -- Cathy. Come home. I'm so cold! Let me in-a-your window. Ooh, it gets dark! It gets lonely, on the other side from you. I pine alot. i find the lot Falls through without you. I'm coming back, love. Cruel Heathcliff, my one dream, my only master. Too long I roam in the night. I'm coming backto his side, to put in right. I'm coming home to wuthering, wuthering, wuthering heights, Chorus Ooh! let me have it. Let me grab your soul away. Ooh! let me have it. Let me grab your soul away. You know it's me -- Cathy! chorus x 3​
גם הספר מומלץ...

Ovi Basha

New member
ועוד כמה הערות על Kate Bush

אני אמשיך עם הקו שאורן התחיל בו... לגבי קולות הרקע שקייט בוש עשתה, אז מלבד הלהיט של פיטר גבריאל שאורן הזכיר Games Without Frontiers ( כל הכבוד שזכרת את זה ) , אני רוצה לציין כאן שיר נוסף מדהים לדעתי שבו קייט בוש עושה קולות רקע. השיר שייך ללהקה הסקוטית Big Country עוד להקה מצויינת מהאייטיז, והוא נקרא The Seer . הוא לקוח מהאלבום השלישי שלהם שנקרא אף הוא The Seer . בשיר עצמו נשמעת קייט בוש ברקע והשילוב המוזיקלי בינה לבין סטיוארט אדמסון ז"ל סולן הלהקה הוא פשוט מ ד ה י ם ! אורן, האם אתה זוכר את השיר הזה ? מלבד קולות רקע, קייט בוש שיתפה פעולה עם פיטר גבריאל גם בדואט Don't Give Up היפה משנת 1986 ( ממוך אלבומו של פיטר גבריאל So ) . מבין להיטיה ,אני אהבתי מאוד את השירים The Man With The Child In His Eyes , Wow , ו- Oh To Be In Love .

זמרת עם קול מדהים

ובכלל עם המון שירים טובים. יש לי גירסה מדהימה של "רצה במעלה הגבעה" (מאייס) משהו פשוט מהמם.

alpha80

New member
חפש את

הרמיקס של בן ליברנד, גאון הדור ברה-מיקסים.

turrican

New member
זה נהדר שהאתר של בלייק חזר

למי שלא מכיר את בלייק,הוא מנהל אתר מוצלח של שנות ה-80 ומדי פעם הוא מקליט גירסאות נדירות לשירים מהשמונים, בד"כ חומר על טהרת הניווייב מאד מאד מומלץ. שמחתי לשמוע שהוא חזר אחרי החופשה. אני שם לכם את הלינק למטה ומדי פעם תקפצו אליו לביקור.

turrican

New member
עוד כמה פרטים פיקנטיים על בוש

איך אפשר בלי הפיקנטריה נכון? (אחד הדברים האהובים עליי) את השיר ""The Man With The Child In His Eyes" מהאלבום הסולו הראשון The kick inside היא כבר כתבה בגיל 14 (!!!) . דיוויד גילמור מהפינק פלויד היה חבר של חבר של אחיה . כמו כן היא למדה פנטומימה וריקוד והצטיינה גם בזה (אפשר לראות אותה רוקדת בקליפ Baboshka) עוד שירים שאני אוהב אצל בוש: Hounds of Love , Army Dreamers , Dreaming , Sat in Your Lap , Experiment IV (מופיעים באוסף "The Whole Story" ב-86'

pimpf

New member
ענקית!

עוד אחת מ"אלילות האייטיז" שלי...
(ודרך אגב אלפא, דווקא הזכרתי אותה מזמן מזמן ולא קיבלתי מי יודע מה תגובות...
) running up that hill האהוב עליי שלה...

למעלה