Kas האם ניתן להכנס לטורקיה דרך המרינה החדשה בקאש? ואם כן מהן שעות הפעילות של ביקורת הגבולות?
O ophergo New member 19/8/13 #1 Kas האם ניתן להכנס לטורקיה דרך המרינה החדשה בקאש? ואם כן מהן שעות הפעילות של ביקורת הגבולות?
Z zina71955 New member 20/8/13 #2 בכל נמלי/מרינות בהם/ן יש ביקורת גבולות/מכס שעות הפעילות הרשמיות לא משחקות תפקיד ביחס לכניסה לנמל. אתה מגיע באישון לילה, נקשר, (במרינות בעזרת סירת השירות שמנחה אותך) הולך לישון ובבוקר מתחיל את הליך הכניסה.
בכל נמלי/מרינות בהם/ן יש ביקורת גבולות/מכס שעות הפעילות הרשמיות לא משחקות תפקיד ביחס לכניסה לנמל. אתה מגיע באישון לילה, נקשר, (במרינות בעזרת סירת השירות שמנחה אותך) הולך לישון ובבוקר מתחיל את הליך הכניסה.
C cyprae New member 20/8/13 #3 הייתי שם לפני שבועיים. המרינה מבריקה נקיה ומסודרת. את כל הפרוצדורה כניסה יציאה עושה סוכנת (איך לא) לקחה לנו 125 יורו. (אם אני לא טועה) כי ממש התעצבנו שלא מאפשרים לך לעשות זאת לבד.
הייתי שם לפני שבועיים. המרינה מבריקה נקיה ומסודרת. את כל הפרוצדורה כניסה יציאה עושה סוכנת (איך לא) לקחה לנו 125 יורו. (אם אני לא טועה) כי ממש התעצבנו שלא מאפשרים לך לעשות זאת לבד.
Z zina71955 New member 20/8/13 #5 אם זה כניסה צריך לקחת בחשבון שרק הטרנזיט לוג שהור מסמך רשמי מטעם לשכת המסחר עולה רשמית כ 50 יורו. אם זה יציאה - זה שוד דרכים
אם זה כניסה צריך לקחת בחשבון שרק הטרנזיט לוג שהור מסמך רשמי מטעם לשכת המסחר עולה רשמית כ 50 יורו. אם זה יציאה - זה שוד דרכים