לא ראיתי מה רשמת אבל לא משנה
R Rock This Party New member 13/9/07 #39 היי אני לא ממש קשורה פה סתם רציתי להגיד לכם שראיתי את הפיג'מות במציאות XD לפני יומיים ניראה לי וזהו..פורום מאוד נחמד! וסליחה שפתחתי הודעה חדשה
היי אני לא ממש קשורה פה סתם רציתי להגיד לכם שראיתי את הפיג'מות במציאות XD לפני יומיים ניראה לי וזהו..פורום מאוד נחמד! וסליחה שפתחתי הודעה חדשה
ז זאתי בפיגמה New member 13/9/07 #40 היי../images/Emo24.gif../images/Emo75.gif איפה ראית אותם? את מוזמנת לפרט קצת
S sharon1love1john New member 13/9/07 #41 שאלוםםם.. כהה...שניצל צודקת.. איפה ראית אותם?למה?איך?כמה?למה? מי נגד מי??
P Pijamist New member 14/9/07 #42 שלום../images/Emo24.gif ספרי קצת על הפגישה שלך עם הפיג'מות... את מוזמנת להצטרף:-)
R Rock This Party New member 14/9/07 #43 מאמ אוקי אני הייתי בבית חולים (אני צריכה להיות כל שבוע לעשות בדיקות וזה..) לא משנה! בקיצור זה היה ראש השנה אני משערת שהם באו לשמח ילדים...אין לי מושג אבל ראיתי אותם שם! ו..זהו...הם די נמוכים XD או שאני גבוהה XD
מאמ אוקי אני הייתי בבית חולים (אני צריכה להיות כל שבוע לעשות בדיקות וזה..) לא משנה! בקיצור זה היה ראש השנה אני משערת שהם באו לשמח ילדים...אין לי מושג אבל ראיתי אותם שם! ו..זהו...הם די נמוכים XD או שאני גבוהה XD
ז זאתי בפיגמה New member 14/9/07 #45 מאגניייב, תודה../images/Emo47.gif../images/Emo75.gif XD אבל עודד ממש גבוה!
פ פסטיגליסט New member 14/9/07 #46 רחל! רק שזה לא ייתן לך רעיונות! אם כבר קשרת את עצך לפסי רכבת כדי להגיע לבית חולים והם יבואו לשמח אותך אני מבקש שתשחררי את עצמך מהר!!!
רחל! רק שזה לא ייתן לך רעיונות! אם כבר קשרת את עצך לפסי רכבת כדי להגיע לבית חולים והם יבואו לשמח אותך אני מבקש שתשחררי את עצמך מהר!!!
ב בלינדה belinda New member 15/9/07 #53 נצל"ש היום לצהריים אכלתי פטריות כמהין.. אז שאלו כזה בארוחה מישהו יודע מה זה ואני אומרת כן כן זה הפטריות שהחזירים מריחים ומוציאים מהשורש דווקא טעים =)
נצל"ש היום לצהריים אכלתי פטריות כמהין.. אז שאלו כזה בארוחה מישהו יודע מה זה ואני אומרת כן כן זה הפטריות שהחזירים מריחים ומוציאים מהשורש דווקא טעים =)