Karma Police

../images/Emo80.gifאהבתי את השיער בשתיהן../images/Emo99.gif

בזאתי שעומדת, הקפל בברך, אם מחברים אותו לשאר קפלי הברך זה נראה כמו פרפר XD *לא קשורה* המ... בקשר לקפל הזה ><, הייתי מציעה שלא יודעת.. תשני אותו. הוא די... מציק
ושוב בזאתי שעומדת, תעגלי יותר את הסולייה ממש ממש יפה!

MorSims

New member
התחלתי וסיימתי אותה היום../images/Emo204.gif

איך היא
תגיבו השקעתי המווווווווווווווווווווווווון ועד שהצלחתייייייי
ותפתחו בגדולללללל בייס מאורנג' קרוקס

MorSims

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo7.gif../images/Emo204.gif../images/Emo75.gif

123456789

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif יצא דומה

זאת זאתי מזה
*אילגת*... אה נזכרתי קוראים לה יונא והיא מפאינל פאנטאסי D: נאמ.. לדעתי כדאי לך להוריד את הקו המתאר בחולצה, להוסיף עוד הצללה מתחת לחזה. ברצוע הצהובה שיש לה על היד תוסיפי עוד גוון כהה יותר בצמא חסר ברק.. היא נראת כהה קצת יותר מדי בנעליים- איפה שהרגל מתקפלת בכף רגל אז חסר שם קצת מהגוון הכהה ובקצה של הנעל (איפה שהאצבעות) תוסיפי עוד קצת אור.תצלילי את הסרוכים יותר והצללות על יוסיפו מאד
מקווה שעזרתי

|]רה|הנה תגובה../images/Emo9.gif (זה יצא ארוך P:)

אולי..
הדולי מאד חמודה!
בשיער יש לי כמה הערות: קודם כל, עשית העתק הדבק מצד לצד. וזה לא נכון!
השיער שלך לא יהיה סימטרי באותה מידה אף - פעם! לכן אני מציעה לך לא לעשות העתק הדבק
חוץ מזה, שאני לא יודעת אם התחלת לעבוד אם הבייס ככה, אבל העתק הדבק גרם לפזילה ~.~ המ... תראי בקובץ פשוט אני גרוע בהסברים:
הראתי לך בקובץ, סוג של הצללה, שאומ.. היא יותר טובה לדעתי
קודם כל עושים את הקווים הכהים (כמו שאת עשית) ואז עוברים עליהם שכאילו יהיו מן מריחה, ויעזרו למעבר בין הצבעים, בצבע הבא. (ד"א ממליצה מאד על פלטה של 6 צבעים לשיער) אחרי זה עושים אור עבה (!) וגם שיהיה עגול ונקי. עוברים עליו אם הדבר המעגל בצייר (בצבע הבא, הבהיר יותר), ואז עושים ברק עליו. חולצה, להוריד קווי מתאר, (מקסימום לא רוצה רק תבהירי אותם
) ויותר ברק. להבהיר את הצבע הבהיר ביותר אני חושבת שזו ^^ מקווה שתתקני. כמו שאמרתי הדולי מאד חמודה!

Scratched Blond

New member
ואי, חמודה:]

אמממ את השיער, תצלילי אותו קצת יותר כלומר בחלקים של הקבוצות שיער, למעלה. ואת הקו, שמפריד בין החולצה הלבנה לורודה [האפור], תבהירי יותר. אבל היא חמודה D:

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif

כדאי לך להוריד את הקו המתאר בשער. את הקו המתאר בחצאית כדי לך להפוך להמשך של ההצללה.

lady black XD

New member
בקובץץץץץץץ

לייק דעעע כאילוXDD מושפעתXPPעזבו.. ------------------------------>>>>

lady black XD

New member
סורי........

התבלבלתי בקבצים ואפאחת לא העירה לי על זהXDDD המחשב והאיטרנט דפוקיים בזמן האחרות[ארבע ימים ואפיללו יותר].. עבר פה הרבההההההההההה.....

polbblop

New member
../images/Emo175.gifתגובה..

דולי ממש חמודה.
שיער: תחלקי אותו לקבוצות ברורות יותר, ותצלילי... בצד שמאל [שלנו] יש לה מן חלק כזה שהולך ממש ישר..
תעגלי אותו קצת. תצלילי על הראש. חולצה: ממש יפה
, רק תוסיפי קפלים... חצאית: היד צריכה להצליל על החצאית, והחצאית על הרגליים.. המממ... ההצללה בחצאית היא דיי הצללת כרית. תבקשי טיוט' בשעווה, או שתסתכלי על דולי אחרת עם חצאית.. תראי איך צריכה להיות ההצללה.. גרביים: המממ... הגרבי רשת מוצללים?
אם לא, תצלילי אותם.
אם כן, אז.. המממ... לא רואים. והגרב השנייה ממשממש חמודה.
סה"כ דולי ממש חמודה, עם שיפורים היא תהיה מדהימה.

../images/Emo80.gifסיימתי ^_^! ../images/Emo9.gif

אני חושבת שהבנתי מזה הצללת על, אז עשיתי..
וסיימתי אותה.. כנראה.. אשמח לשיפורים ותוספות D:

Scratched Blond

New member
O:../images/Emo99.gif

הממ, אבל את החולצה השחורה, תצמידי קצת יותר לגוף [בצד שמאל] חוצמזה היא יפה!
. אהבתי:]

וואוO:../images/Emo55.gif

וכן הבנת^^ ראיתי שעשית מתחת לשיער אבל תעשי גם בשאר המקומות שאת חושבת שמצלילים^^ אהבתי את הרעין. השיער ממש יפה וגם התחבושת. רק הצורה של הרשת מבולגנת מדי. חוץ מזה היא מדהימה

polbblop

New member
../images/Emo175.gif

ואוו. השיער. הוא פשוט... ואוו. אני גם רוצה לעשות כזה. ]: [אבל תצלילי את השוונצים.. זה רק יוסיף.] הצורה של הרשת טיפה מבולגנת.. הניטים צריכים להצליל על הרגל.. ו... זייהו נראה לי.
דולי ממש יפה..

למעלה